Spirituelt Sommerseminar

OBS! - Det spirituelle sommerseminar 2023 har været afholdt! Vi ses igen i 2024!

​Nu har du muligheden for at deltage i årets spirituelle sommerseminar!

Dette spirituelle sommerseminar er det første seminar, der er skabt af de clairvoyante medier, Paloma Zendings & Sebbastian Lorantius. Seminaret er inspirereret af det britiske spirituelle college, Arthur Findlay College, hvorfor seminaret vil forsøges at afholdes i denne ånd.

Om seminaret:
Det spirituelle sommerseminar er sammensat og skabt af Paloma Zendings og Sebbastian Lorantius i samarbejde med deres team af spirits. Seminaret er bygget op over fem dage, hvor der på ankomstdagen vil være middag og aftenunderholdning. De næste fire dage er intensive undervisningsdage, som starter med morgenmeditationer for dem, der har lyst, hvorefter man skal ud i sin undervisningsgruppe, da alle deltagere deles i to grupper, hvor man skiftevis vil have Sebbastian og Paloma i diverse discipliner inden for clairvoyance, afdødekontakt, kanalisering samt forskellige tranceformer, deriblandt trancehealing. Der vil arbejdes både via individuelle øvelser samt i små grupper. Dog vil det allersidste undervisningsmodul på 4. dagen være for alle deltagere, så de hold grupper samles.
Dagen med undervisning afbrydes kun af små pauser samt frokost og middag, ligesom der hver aften vil være spirituel aftenunderholdning, heriblandt på ankomstdagen, en klarsynsdemonstration med de to undervisere. Der vil være mulighed for at få sittings/sessions med underviserne under seminaret mod betaling.

På seminaret vil du få:

  • Fire intensive undervisningsdage
  • Styrket dine evner indenfor clairvoyance, afdødekontakt, healing, kanalisering og trance
  • Bedre kontakt til dit eget team af åndelige hjælpere
  • Styrket troen på dig selv og dine evner
  • Undervisning af to kompetente og erfarne undervisere med speciale i clairvoyance, medieskab og healing
  • Møde ligesindede der er samme sted som dig
  • Frisk frugt, the/kaffe og vand hele dagen, alle dage
  • Fuld forplejning i form af morgenbuffet, frokost samt 2-retters menu til middag
  • Enkeltværelse, hvor du til hver en tid kan trække dig tilbage og lade op samt overnatte
  • Undervisning i landlige, smukke omgivelser

Aflysningspolitik

Tilmelding og betaling er bindende! Du er velkommen til at give din plads til anden side, men i så fald skal Paloma Zendings og Sebbastian Lorantius gøres opmærksom på det samt have navn og kontaktinfo på den nye kursist, da dette skal oplyses til Vraa Slot. Melder du derfor fra, er der ingen refundering.

Du har plads på seminaret, når du har tilmeldt dig og fået en bekræftelse derpå, og binder dig derved til seminaret, også rent økonomisk.

Ret til ændringer forbeholdes.

Ved aflysning fra Sebbastian & Palomas side, refunderes det fulde beløb, dog minus evt. billetgebyr.

Praktisk information

Seminaret er med fuld forplejning og overnatning på enkeltværelser inkluderet, i samarbejde med seminarets lokation (det er ikke muligt at deltage uden overnatning!)
– Der er mulighed for at få vegansk eller allergivenlig kost, ved oplysning af dette ved tilmelding.

Da seminaret 2023 netop har været afholdt på Vraa Slot, så er der pt ikke dato for seminaret i 2024. Men hold øjne og ører åbne, for snart kommer der datoer for seminaret i 2024.

Din investering er: Prisen kan endnu ikke oplyses. Men prisen for hele seminaret i 2023 var 9.995 kr. 
(Inkl. Undervisning, to undervisere, teoretisk materiale, frisk frugt/vand/the/kaffe hele dagen, fuld forplejning minus drikkevarer til middagene, overnatning i enkeltværelse, undervisning i smukke omgivelser)

Hvis du ønsker at modtage en mail, når datoer for det spirituelle sommerseminar 2024 offentliggøres, kan du sende en mail med ønsket om dette til medium@sebbastianlorantius.dk eller reiki.jeanie@gmail.com

* Ingen særlige forudsætninger kræves for at kunne deltage. FOR ALLE NIVEAUER.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585