Clairvoyant vejledning

* Vær obs på at jeg ikke længere tager nye klienter ind til afdødekontakt-sessions, da mine sessions primært vil være clairvoyance
(Afdødekontakt foregår kun ved klarsynsaftener eller ved naturlig kontakt under sessions, hvor de afdøde selv dukker op, fx. under en clairvoyance eller en healing)

Som clairvoyant medie stiller jeg mig altid til rådighed for det reneste, kærligste og højeste gode, så du kan få allerbedste vejledning fra universet, som du har brug for.

En clairvoyant vejledning vil give dig:

En lys klinik i rolige omgivelser

Under en session/sitting arbejder jeg clairvoyant og medialt.
Det clairvoyante dækker over, at det vil være vejledning til der, hvor du er lige nu og her.
Det mediale dækker over kontakten til universet og åndeverdenen. Dog vil jeg primært fungere som medie/medium, når de afdøde selv dukker op, således at du må have tillid til, at det sker helt naturligt, hvis universet mener, at det er det, der kan hjælpe dig allermest i din livsproces her og nu. 

Som udgangspunkt skal der gerne gå et halvt år mellem hver session, og gerne et år, så de informationer der er kommet frem under første session kan nå at bundfælde sig.

Clairvoyance - Vejledning fra universet

Clairvoyance er oftest kendetegnet som rådgivning, hjælp til selvhjælp, hvor du får vejledning vedrørende dit liv her og nu, hvor der også kan komme information fra tidligere i dit liv samt svar på spørgsmål om fremtidige muligheder. 
Dette gør sig også gældende ved clairvoyance hos mig, som dog alligevel skiller sig ud fra almen clairvoyance.

Under sittingen, som er en læsning af dig og dit energifelt, vil jeg italesætte, hvad der rør sig i dig her og nu med det formål, at der skabes en større selvforståelse hos dig, samtidig med at jeg får vejledning fra åndelig side. 
Informationerne kommer fra åndelige guider, som samarbejder med mig. For mig er det en naturlig del at have kontakt til en form for større bevidsthed, som rummer alt og alle i kærlighed. Det kan også være højerestående væsener, som fx. engleenergier.

Du vil altid få indsigt i dit fulde sjælspotentiale, samt vejledning fra åndelige guider via mig, hvor jeg vil fungere som vejleder, og hjælpe dig på en helhedsorienteret måde ud fra det, som universet ønsker at belyse hos dig. 

Formålet med clairvoyant vejledning er altid at du får guidning til at navigere rundt i livets rundkørsel, hvor du kan bruge de clairvoyante råd som GPS med vejledning om, hvad der sker hvis du tager den ene eller anden vej, men hvilken vej du vælger, er op til dig selv.
På den måde kan du også bedre arbejde dig hen imod det, du ønsker, og få det største udbytte af dit fulde sjælspotentiale, så du leve autentisk i balance både sjæleligt, sindsmæssigt & kropsligt.

Mine spidskompetencer under clairvoyance er: 

 • Uddannelse og job
 • Personlig og spirituel udvikling
 • Sjælspotentiale og livsformål
 • Tidligere liv som nuværende karmiske læring
 • Relationer
 • Helbred 

Undervejs er du velkommen til at stille de spørgsmål, du måtte have på hjertet.

 

 

 

Dog kan jeg ikke hjælpe i disse sammenhænge:

 

 • Jeg stiller ikke ind på udfald af alvorlig sygdom, og ligeledes ej fremtidige hændelser vedrørende ulykke og død.
 • Du kan kun stille spørgsmål, som vedrører dig selv, da jeg ikke stiller ind på 3. person.
 • Jeg kan ikke garantere kontakt til nogle bestemte afdøde

Du får vejledning, som er uafhængig af tid, og derfor spår jeg ikke om fremtiden, men nævner blot fremtidige muligheder, ligesom jeg heller ikke giver en facitliste med svar på hvad du skal gøre, men udelukkende vejledning, som kommer fra åndelig side, som du kan vælge at følge eller ikke.

Du har nemlig altid din frie vilje og ansvaret for dit eget liv. Hvad du gør med det, der kommer under sessionen, er fuldstændig op til dig selv.

Jeg arbejder ikke som en spåkone, som kan fortælle dig om fremtidige situationer, da dette afhænger af din egen udvikling her og nu.
Alt hvad vi gør nu, har betydning for hvad der sker om 3 minutter eller 3 år. Min erfaring er at jeg oftest får vist muligheder max 2-3 år frem, såfremt det har relevans for din nuværende udvikling.

Under sessionen kan der komme information, som har til formål at udfordre dig på en god måde, således at du kan stå endnu stærkere i dig selv. Du vil opleve at informationerne vækker genklang og skaber resonans i dig, men det kan hænde at enkelte informationer ikke bliver genkendt. I så fald vil jeg uddybe det, så du kan bruge det til noget konstruktivt, da det er min erfaring, at der altid er en mening med de informationer, der måtte komme.
Min erfaring er, at vi altid får den rette hjælp til lige præcis det, vi har brug for her og nu, så hvis du har nogle bestemte ting, du gerne vil høre om, er det vigtigt at du er indstillet på, at der aldrig er nogen garanti på svar, ligeså vel som at du kan få svar, som måske er et andet svar, end det du ville høre. Dette forekommer fordi de åndelige guider kan vejlede dig i en retning, som du måske ikke engang selv er bevidst om, i det du modtager læsningen.

Det er dog vigtigt for mig at skabe et rum, hvor du bliver løftet og mødt, hvor jeg ser hele dig. Det betyder også, at jeg oftest intet ved om min klient, der kommer til en session på forhånd, som til gengæld er væsentligt ved terapi.

Afdødekontakt - Når dine kære banker på

Vær obs på, at jeg pt. ikke tager nye klienter ind til individuelle sessioner med afdødekontakt

Det hænder ofte at dine kære på den anden side, kommer for at give dig nogle budskaber med på vejen. I så fald opstår der afdødekontakt, og vi kan vælge at gå videre i dét, frem for clairvoyance.

Afdødekontakt handler om kærlighed, livsbekræftelse og i nogle tilfælde humor. Oftest er de afdøde meget mere i live, der hvor de er nu, end de var til sidst i det fysiske liv (specielt hvis de var ramt af sygdom).

Afdødekontakt kan:

 • Hjælpe dig med at føle nærværet fra dine kære på den anden side
 • Give dig svar på spørgsmål, der måtte være om eller til den afdøde
 • Skabe mulighed for kontakt til en eller flere kære på den anden side (ingen kontakt-garanti)
 • Hjælpe dig med at få en anden forståelse for livet og efterlivet
 • Skabe bevis eller bekræftelse på, at de afdøde stadig lever videre, blot på et andet plan.

Under afdødekontakten vil jeg via den afdøde komme med beskrivelser, så du ikke bør være i tvivl om, hvem der er igennem til dig.
Disse beskrivelser er for at bevidstgøre dig om, hvem der er igennem.
Det er meget forskelligt og altid op til den afdøde, hvad han/hun ønsker at fortælle og komme igennem med.
​Det kan være alt fra en kærlig løftet pegefinger, et ønske om viderebringelse af et budskab til en tredje person, en tak for hjælpen til sidst osv. Fællesnævneren for afdødekontakt er, at de afdøde altid kommer igennem i ren kærlighed og taknemmelighed.

Som medie kan jeg ikke garantere kontakt til præcis den afdøde, du ønsker, men som medie vil jeg gøre mit for, at ånderne får taletid, så du får de ting at høre, som de mener du bør vide her og nu i dit liv. Jo mere du slapper af i sessionen og ikke forventer, jo bedre bliver kontakten.

Den bedste form for afdødekontakt opstår, når der synkronisering i kontakten, som er en trevejs-forbindelse: Mediet, den afdøde og klienten. Alle tre skal gøre en indsats for en god kontakt. Ånden vil altid gøre sit ypperste for at komme igennem, og derved vil “støj på linjen” oftest være noget hos mediet (for eksempel ikke stole på, eller give udtryk for de informationer der kommer), eller hos klienten (som ikke stoler på, at de informationer der kommer er sande, eller forventer nogle andre informationer).

​Det kan være en idé, at researche lidt på afdøde familiemedlemmer og andre nære relationer, ved at tale med nulevende medlemmer af familien, inden sessionen, så du er helt sikker på personlighed, mærkedage, konkrete dødsårsager, geografiske steder, mm. På den

måde sikres du også en bedre oplevelse, hvor sandsynligheden for at informationen der kommer undervejs, bedre kan genkendes. Dette skyldes at nyligt afdøde står klarere i din erindring, end fx. en ældre oldemor der måske er død for 20-30 år siden.

 • GENSTANDE OG FOTOS – Nogle medier bruger fotos eller genstande, det gør jeg ikke. De afdøde skal nok komme igennem alligevel, såfremt de har mulighed for det.
 • GAVEKORTS OG FLERE DELTAGENDE – Afdødekontakt er noget, man selv bør vælge, hvorfor jeg ikke laver gavekorts. Og som udgangspunkt arbejder jeg kun med én klient ad gangen, det betyder at stort set alle mine sessioner er 1-til-1.
 • SORG OG FOR TIDLIG KONTAKT – Jeg anbefaler at vente et år efter den fysiske død med at prøve at skabe kontakt, så den afdøde kan vænne sig til livet uden den fysiske krop, og du kan være i den naturlige sorg, der som udgangspunkt (ifølge psykologien) tager et halvt års tid, hvorefter den normalt aftager, selvom der aldrig kan, eller bør, sættes varighed på sorg. Afdødekontakt er dog ikke sorgterapi, men kan skabe afklaring, give svar på spørgsmål, eller/og skabe en følelse af de afdødes nærvær.
 • SPROG – Afdøde der har talt et, for mig, fremmed sprog kan godt komme igennem. Sprog tilhører den fysiske verden, og åndelig kontakt er uafhængig af det fysiske sprog.
 • EKSPERIMENT – Afdødekontakt vil altid være et forsøg/eksperiment, da der aldrig kan garanteres kontakt. Derfor er det vigtigt, at du er indstillet på, at der risiko for, at der ikke er kontakt. Dog er erfaringen, at der er kontakt 9 ud af 10 gange.

OBS! - Som udgangspunkt skal der gerne gå et halvt år mellem hver session, og gerne et år, så de informationer der er kommet frem under første session kan nå at bundfælde sig.

 • Aflysningspolitikken er:
  10 dage før = 15 % af sessionens pris 
  5 hverdage før = 50 % af sessionens pris
  72 timer før = 75 % af sessionens pris 
  24 timer før / Udeblivelse = 100 % af sessionens pris
   

 • Afbud skal ske på sms 42 95 19 29 eller medium@sebbastianlorantius.dk

 • Såfremt du ikke har betalt ved booking, vil du 5 dage før din session modtage en faktura, som skal være betalt senest dagen før sessionen. 
  Du vil ligeledes 5 hverdage før, også modtage en sms med al praktisk info samt lokation for din session.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585