KLIENTERNE FORTÆLLER

"Hej Sebbastian. Først og fremmest tusind tak for en fuldstændig fantastisk aften i mandags i Hillerød. Hvor var det imponerende og inspirerede at opleve. Jeg er dybt berørt og imponeret over dine evner til at formidle budskaber. Tak for en stor inspiration til at gøre tingene anderledes. Utrolig hvad man kan få ud af en klarsynsaften 😉 Det er ihvertfald langt fra sidste gang, jeg prøver det."
Anette
DELTAGELSE VED KLARSYNSAFTEN
"Ro, fokus og varme er de 3 kerneord jeg vælger at bruge til at beskrive min oplevelse til en Skype session i clairvoyance hos Sebbastian. Jeg er fascineret over Sebbastians evne til at stille så kraftigt ind på mig når vi sidder langt fra hinanden, som til og med formår at gøre på en måde, så jeg rent faktisk følte vi var i samme rum. Ikke nok med det, så rammer han bare spot on med en formidlings evne man ikke kan tage fejl af. Budskaberne var så klare, tydelige og kærlige. Den åndelige verden er her for at hjælpe med kærlighed og den kærlighed fra mine guider følte jeg 100% igennem ham. Det var ligesom at tale med en rigtig god ven jeg ikke havde set i 100 år og en madpakke, og på samme tid top professionelt. Tro det eller ej, men på bare 3 dage er der sket nogle af de ting, som han havde ret klare fornemmelser af ville komme inden for nærmeste fremtid. De varmeste anbefalinger herfra. Tak for din tid og dine budskaber, Sebbastian." ​
Cecilla
SKYPE-SESSION M/ CLAIRVOYANCE
"Mange tak for en rigtig god og præcis clairvoyancesession, som gav stof til eftertanke og noget at gå videre med ift. de problemstillinger, jeg har i mit liv. Jeg føler, at du så mig klart og havde både respekt og empati i de ting, du fortalte mig - og det er skønt, for så er budskaberne jo langt lettere at tage ind som modtager. Jeg er så nysgerrig på tingene, der kommer, og vil gøre mit bedste for at løse opgaverne foran mig."
Natashia
TELEFON-CLAIRVOYANCE
"Sebbastians healinger er uhyre præcise. Lynhurtigt finder han frem til, hvor blokeringerne i kroppen sidder og begynder at løsne dem. Og selvom det er hyggeligt at være i samme rum med ham, så virker det nøjagtig lige så effektivt, når han fjernhealer. Jeg har prøvet begge dele."
Kristine Camille
HEALING & FJERNHEALING
"Sebbastian har hjulpet mig med at finde et navn til en virksomhed baseret på Numerologi. I hele processen har kommunikationen været super god, og jeg fået professionel hjælp ved alle mine spørgsmål. Sebbastian har givet mig kyndig vejledning, hvordan jeg, baseret på hans udregning, selv kan finde det rette navn til min nye virksomhed. Jeg er igennem sessionen og efterfølgende ud fra min egen refleksion blevet bekræftet i at jeg med Sebbastian's hjælp har fundet det helt rigtige navn og startdato til min virksomhed. Sebbastian har en god, behagelig energi som jeg følte mig tryg i, jeg kan helt klart anbefale ham."
Creative Engineering
NUMEROLOGI FOR VIRKSOMHED
“Hej Sebbastian! Jeg vil sige tusind tak for en fantastisk aften i dit selvskab i Vejle Idag! Min kone snakkede i mikrofonen (mikrofonen, som publikum får rakt til at evt kunne svare Sebbastian) her til aften to gange, og du kom igennem til hendes morfar og min far.. Det er helt surrealistisk det vi har oplevet her til aften. Så tak! For en oplevelse, og for at give os et fantastisk minde for livet, og en aften vi aldrig glemmer! Min kone er stor fan af det åndelige univers, og jeg... Ja.. Jeg har nok været skeptisk og tænkt det noget pjat... Men min tanker er blevet sat til skamme efter i aften! :-O Har fået den største respekt for dig, og det du laver! Det var nærmest magisk! Tak, tak tak! Du er et fantastisk menneske! Rigtig god aften! :-)"
Tobias
KLARSYNSAFTEN
"Tak for en fantastisk fjernhealing i går. Jeg plejer normalt ikke at mærke så meget ved diverse fjernhealinger, så jeg deltager ikke ret tit. Også fordi, synes jeg, man ikke bare skal lade sig fjernheale af alle og enhver. Men jeg har fuld tillid til dig og måske gjorde det også, at det var så effektivt. Jeg mærkede rigtig meget varme og snurren i kroppen. Især i benene og i hovedet. Jeg har sclerose og er mest ramt i benene ifht. føleforstyrrelser samt dårlig balance. Jeg så et øje, men også en mund der smilede. Det bedste kommer nu: For 4-5 dage siden opdagede jeg en knude på højre side af mit venstre skinneben. Helt tilfældigt, for jeg mærker det jo ikke. Jeg har ikke været ved lægen, så jeg ved ikke hvilken slags knude. Jeg tænkte, at alle de syge af Covid-19, havde førsteret. Men nu er knuden VÆK! TAK TAK TAK :-)"
Gitte
FJERNHEALING
"Jeg havde en kort clairvoyance hos dig på en messe for nylig. Måske du kan huske, jeg blev lidt oprørt - det gjaldt arbejdsforhold. Jeg vil blot sige, at jeg er glad fordi du fortalte mig sandheden, selvom det var noget andet, jeg gerne ville høre. Det har givet mig mod til at tænke i andre baner og derfor skal du have mange tak og for din gode indsats du gør for os der kommer med spørgsmål i livets forhold."
Anonym kvinde
CLAIRVOYANCE-SESSION PÅ MESSE
"Jeg havde længe gået og overvejet at skifte mit navn, alle mine navne, da jeg ikke følte nogen positiv tilknytning til mit fornavn, og mit efternavn ikke rigtigt var mit. Jeg har gennem tiden fulgt Sebbastian i diverse medier, og derfra fået et rigtig godt indtryk af ham som person, men også at han er fagligt dygtig til det han gør. Så det faldt mig ret naturligt at henvende mig til ham. Sebbastian er meget imødekommende, venlig og nede på jorden. Han er super god til at forklare, så man forstår, og spørger ind til en undervejs, om man kan følge med osv. Alt han sagde gav utrolig god mening for mig, det var som om han kendte mig bedre end jeg selv gjorde. Han lagde et rigtig flot numeroskop, og jeg har efterfølgende fundet de navne jeg vil tage. Jeg har dog valgt et efternavn der ikke er godkendt, og går stadig og venter på det bliver godkendt 🙂
Abi
NUMEROLOGI
"Kære Sebbastian Jeg var til klarsynsaften ved dig, da du afholdte i Odense, og vil blot sige tusind tak for en fantastisk oplevelse! Du kan sikkert ikke huske mig, men jeg var den sidste som fik besvaret et spørgsmål, ang job muligheder. Du ramte så spot on omkring mig. Noget af det du sagde, husker jeg, men det var så vildt intenst, og dagene efter var jeg fuldstændigt brugt. Fedt at opleve dig ‘live’. Det blir' helt sikkert ikke den sidste gang!!! Tak."
Anja
KLARSYNSAFTEN
"Jeg var prøvekanin til traumehealing hos Sebbastian. Jeg var meget spændt og mine forventninger blev i den grad indfriet. Jeg er svær og gøre tilfreds, da jeg ikke lader mig heale af hvem som helst. Men mine forventninger blev i den grad indfriet. Jeg følte mig 20 kg lettere og kroppen meget friere, da healingen var givet. Min krop skreg på mere og jeg har bestilt behandling nr 2. Jeg kan på det varmeste anbefale Sebbastian. Mine problematikker fandt vi årsagen til, og så må vi tage det derfra nu."
Susanne
TRAUMEHEALING
"Jeg var hos dig til en coachingsession. Min oplevelse af denne session var meget positiv. Jeg har været hos dig før til clairvoyance og afdøde kontakt, bl.a. Det er lidt specielt at være til coaching hos dig, fordi til denne form for session talte jeg meget selv, hvor man de andre gange lyttede til dig. Så ”guldkornene” som du plejer at komme med, skulle man selv finde denne gang. Ligeledes er jeg blevet klogere på at kun fokusere på en ting af gangen, så der er mindre ”rod ” i mine tanker. Jeg er blevet lidt mere målrettet, dog er jeg ikke helt på rette vej endnu, men er blevet mere bevidst om mine tankevalg. Tak for en god session."
Cecilla
COACHING
"For 1½ år siden konsulterede jeg dig som et ødelagt menneske.. Rejsen er ved at være tilendebragt via et kæmpe stykke mentalt arbejde. Meditation, hypnoser, lange gåture og masser af følelser der skulle op til overfladen og ud.. Tak for ordene, din fantastisk indsigt og evner på det spirituelle plan."
Søren
CLAIRVOYANT RÅDGIVNING
"Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sebbastian. Han tog venligt imod mig og var god til at fortælle, hvordan det hele ville forløbe, som skabte ro og tryghed. Under healing dukkede der flere forskellige oplevelser frem, som alt sammen havde brug for at komme frem i lyset. En rigtigt fint oplevelse jeg havde hos Sebbastian."
Avelin
TRAUMEHEALING
"Kære Sebbastian. Jeg var til klarsynsaften i Svendborg d. 16/5 -2018. Jeg fik ikke sagt ordentlig tak for den oplevelse, du var med til at give både min mor og jeg den aften. Jeg mistede min højt elskede morfar i 2012, og det har været det største og sværeste savn. Min mor og jeg havde længe tænkt på at kontakte dig til en privat afdøde kontakt. Da vi så du kom til Svendborg bestilte vi billetterne med det samme. Jeg havde et stort håb om at komme igennem til min morfar, men jeg vidste også at jeg ikke måtte sætte mine forventninger for højt. Aftenen forløb fantastisk og jeg var dybt fascineret over den evne/gave du har. Du går på et tidspunkt ned gennem salen, og siger: at du skal have fat på en yngre person - et barnebarn der har mistet en morfar der også er blevet kaldt for bedstefar. Jeg kunne ikke relaterer til ordet "bedstefar", (jeg har senere fundet svaret på det). Men da du derefter fortæller at den afdøde gerne vil i kontakt med en Line eller en Louise, du får ihvertfald vist et L - reagerede jeg med det samme. Med den beskrivelse du gav af afdøde var hverken jeg eller min mor i tvivl om at det var min morfar. Du nævnte bl.a. nogle ting, som ingen andre end os kunne vide. Jeg havde håbet på at min morfar ville komme igennem den aften, men jeg havde aldrig forventet det. Jeg er dog helt sikker på at det gjorde han -og jeg føler mig utrolig heldig for at jeg fik den oplevelse. Vi vil gerne takke dig for den oplevelse du var med til at give os begge. Det vigtigste budskab var at vide, at han kigger til os ind imellem og støtter os i den rigtige retning. Jeg var meget overvældet både under og efter aftenens forløb, men både min mor og jeg vil gerne sige dig tusinde tak, for at viderebringe min morfars ord og budskaber til os. Uden dig ville dette ikke have været muligt. Du har hjulet til en stor afklaring og lettelse hos os begge. Så igen: Mange mange tak!"
Louise
KLARSYNSAFTEN
“Kære Sebbastian. Af hjertet TAK for i går. Jeg er jo et helt nyt menneske i dag. Jeg gik ind på dit kontor med intentionen om at det var OK, og at jeg havde brug for din hjælp. Men i baghovedet lå der en tanke, der spurgte, kan jeg dét? Kan du få mig i hypnose, og kan du fjerne den følelse, der har slidt på mig i alle disse år? JO, det kunne jeg. Jeg var meget meget træt i går, da jeg kom hjem. Men det blev til en tur i Hedeland ved Roskilde, som får mig til at slappe af og nyde nu’et, og det havde jeg brug for. Måske jeg bare sku ha lagt mig til at sove. Men det var nu osse meget rart, lige at få mærket efter det alt sammen. Marianne er stadig Marianne, men jeg er lettere, og har en boblende energi og glæde indeni. Det er så rar og velkendt en følelse. Og det er sådan jeg er. TAK for, at du fik mig tilbage til denne følelse af Marianne, som det menneske jeg er. Glad, boblende, positiv og med et let sind og et overskud til alt omkring mig. Pyt med min skjorte ik’ blev strøjet i dag, pyt med køen på motorvejen, jeg kan jo ik’ gøre hverken fra eller til alligevel 🙂 Pyt med, at jeg fik en ridse og en bule i min bil i P kælderen, da en cyklist blot åbnede døren ind til kælderen, og jeg kom i det øjeblik, og døren hamrede ind i siden på min bil. Jeg var mere bekymret for om jeg havde ramt hende, der kom ind, med mine 3 km i timen. Det er bare en ting. Ligeglad med om nogen kunne se jeg sang med i bilen til Lucas Grahams hitter ”Love someone” og Sannes ”Hjem”. Og jo mere jeg tænker over det, ”det er de færreste af mine bekymringer, der er blevet til noget” og ”der findes altid en løsning”. Og løsning her var dig. Så TAK for dig, Sebbastian. Jeg er nu klar til at gå min vej, den vej du ledte mig i retning af i begyndelse af dette år. Nu tar jeg hele rejsen. Jeg er så klar! Jeg kan kun stærkt anbefale hypnose, som jo er en form for meditativ tilstand, og har ikke noget med noget ”sort-roden-i-hovedet” at gøre. Det er så naturligt som noget kan være. Tænk at gå i så mange år med en følelse, der kan hjælpes væk på ca 30-40 min. Det er da fantastisk. Sikke en dejlig lethed. Jeg er ydmyg og yderst taknemmelig. Stor kram og endnu en gang, TAK.”
Marianne
HYPNOSE
"Kæreste Sebbastian, en kæmpe stor tak og største ros skal komme direkte fra mit hjerte til dig. I oktober var jeg hos dig for at få afdøde kontakt, da jeg havde mistet min kæreste og selvfølgelig er i dyb sorg. Jeg ved hvilke kære afdøde jeg har omkring mig, og du nævner dem selv lynhurtigt. Det er hurtigt tydeligt, at du har kontakt med min kæreste, da du beskriver ham helt ned til en placering af en skønhedsplet!! Jeg var målløs! Derefter rammer du spot-on på ALT de næste 40 minutter. Jeg er helt høj af begejstring og taknemmelighed, over at vide min kæreste har det godt og altid er med mig. Det vildeste er dog, da du siger min kæreste pludselig nævner navnet Benjamin. Jeg kender intet til en Benjamin, men tænkte under seancen, at det gjorde hans familie måske. Desværre kendte INGEN til denne Benjamin. Men så den anden dag da jeg sidder på facebook, kan jeg så se et opslag som er delt af en af mine venner, og opslaget stammer fra en der hedder Benjamin. Denne Benjamin og hans kæreste Christian, havde lavet et opslag vedr. noget bolig. Jeg klikker ind på Benjamins profil og ser, at vi har en del fælles bekendte. Jeg tænker straks på seancen og den Benjamin, som du siger min kæreste nævner. Jeg tager kontakt til Benjamin for at høre, om det evt kunne være ham, som min kæreste nævner gennem dig. Det viser sig, at det ER denne Benjamin. De havde kendt hinanden for ca. 6-7 år siden, da de begge studerede i Århus. Jeg videregav det budskab, som min kæreste havde givet til Benjamin gennem dig, og ALT gav mening for Benjamin. Han havde dog ikke hørt noget om min kærestes død, og var selvfølgelig ked af at høre, det var gået sådan. Samtidig med det, så var vi også begge meget berørte af hvad dette fantastiske univers virkelig indenholder! Jeg syntes det er SÅ fantastisk, at DU får en besked til mig, som er til en person jeg ikke ved hvem er, INGEN i min og min kærestes omgangskreds eller familie kender denne person. Alligevel finder jeg “nålen i høstakken”, ved en “tilfældighed” på facebook. Han kender ikke mig og bliver MEGET rørt over budskabet, som jeg levere videre fra min afdøde kæreste. Hvis ikke dette beviser livet efter døden, med MEGET FED STREG UNDER, så ved jeg ikke hvad der beviser det. INGEN af os kendte hinanden, kun min kæreste kendte Benjamin for år tilbage, og alligevel finder vi ham, og han bliver SÅ rørt og glad for beskeden. Ingen ord kan beskrive hvor stor en trøst, glæde og ro det gir´mig i kroppen at være “førstehånds-vidne” til denne her helt igennem fantastiske oplevelse. Af med skyklapperne, livet er SÅ meget mere end det du kan se, høre, smage og føle med din krop! Sebbastian, dybt fra det dybeste i mit hjerte, TAK ❤ Må solen ALTID skinne på din vej.”
Sonny
AFDØDE-KONTAKT
"Hej Sebbastian! Min kæreste og jeg var til klarsynsaften ved dig i Silkeborg i tirsdags d. 13/11. Det var en rigtig spændende aften og jeg har gået og tænkt på at den første person du kom i kontakt med var en mandlig energi, som også ville have kontakt til en mand i lokalet. Du nævnte en masse ting, som på daværende tidspunkt ikke gav mening for nogen i lokalet, men du fornemmede at personen du skulle i kontakt med sad i sammen side som min kæreste og jeg. Jeg har talt med min mor i dag og forklaret hende de ting du nævnte. Alle tingene gav mening for hende og passede på hendes farfar, som var min oldefar. Han døde dog lang tid før jeg blev født og har derfor ikke kendt til ham og hans historie, hvilket var grunden til at ingen af de ting du nævnte gav mening for mig til klarsynsaftenen. Du forklarede at den mandlige energi var afgået ved døden meget hurtigt, hvilket passer med min oldefar, som netop afgik meget hurtigt som du beskrev, enten af hjertestop eller en blodprop.. Han døde den 29/3-1976 og blev 70 år gammel. Han havde dårligt blodomløb i benene, hvilket endte med at betyde at begge hans blev amputeret. Du nævnte ,at personen havde dårligt blodomløb i benene, hvilket passer her. Du forklarede også meget specifikt om et ur, som ikke var et bornholmerur, men var et væg-ur. Dette har min morfar hængende der hjemme og min mor har forklaret mig at dette ur blev trukket op om søndagen, hvor min oldefar døde om mandagen kl 18. Dette ur gik sidenhen i stå kl 18, hvilket er noget min mor altid har tænkt over. Derudover nævnte du, at manden var fra Vestjylland og kom fra en by der startede med V, men at du ikke helt kunne høre, hvad der blev sagt og derfor ikke kom videre end det. Min oldefar boede i Vemb i Vestjylland, hvilket dermed også kunne passe meget godt på din beskrivelse. Jeg har ligeledes talt med min morfar, som beskriver min oldefar, som en mand, der levede et godt liv. Dette beskrev du også. Min oldefar spiste godt og røg, derudover kunne han godt lide at få øl og noget stærkere spiritus til maden. Du forklarede også om en brevåbner. Min morfar har en brevåbner der hjemme, som både min mor og jeg har leget med, dog er min morfar usikker på om den stammer fra min oldefar. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke var klar over dette, da det ville have betydet meget at høre fra ham, hvis det var min oldefar, der forsøgte at komme igennem. Derfor håber jeg, at du kan bruge disse oplysinger til noget. På forhånd tak!"
Anders
KLARSYNSAFTEN
"Var hos dig med min mor til afdødekontakt, og det var den vildeste oplevelse, jeg længe har haft. Det gav min mor og jeg SÅ meget, og min mor har endelig fået ro indeni og givet lidt slip på tanker og bekymringer."
Anonym
AFDØDE-KONTAKT
“Var til Klarsynsaften i Helligåndshuset igår med Sebbastian Lorantius. Det var en del af min kone Sussie Caroline’s gave til min kommende fødselsdag. Hvilken oplevelse det var. Jeg havde ikke rigtig forventet noget, da jeg jo havde den fantastiske oplevelse til messen (Deltageren var med til klarsynsdemonstration på helsemesse i Århus, hvor han fik kontakt til sine forældre, red. Sebbastian) Men hvem kom igår igen? Det gjorde min far... Hold da op energien var stærk.. Jeg begyndte pludselig at få ondt i halsen, hovedpine, smerter i kroppen, smerter i hænderne, jeg blev snottet og brandvarm, samtidig med at der blev køligt omkring mig og min venstre arm sitrede og gjorde ondt. Så kom min far ind til Sebbastian, og han fortalte mere om ham, end til messen. At jeg lignede ham og havde hans øre.. Og det gør og har jeg jo 🙂 At jeg skulle passe på mig selv, så jeg ikke endte som ham, for han passede ikke på sig selv. At han godt ved han var pissestædig, selv i døden ville han bestemme og derfor trak dødstidspunktet ud, da han selv ville bestemme, da min søster og jeg var hos ham. At han var glad for de lys vi havde tændt for ham.. Og som vi tændte på dagen og efter begravelsen <3 At han tit var på besøg og når vi hørte fodtrin, så var det hans måde at fortælle det var ham. At han ikke altid havde været kærlig, men havde gjort sit bedste.. At han passede på os <3 Og flere andre ting... Sikke en gave at få.. Jeg er taknemmelig og uden ord.. Da min far trak sig forsvandt alle mine smerter igen med det samme. Tak til Sebbastian Lorantius endnu engang for den gave og ikke mindst til min far... Tak far <3 Hvilket fantastisk redskab klarsyn er... Og hvilken fantastisk gave Sebbastian Lorantius har.. Ville ønske alle kunne opleve det jeg lige har oplevet."
Christian
KLARSYNSAFTEN
"Tusind tak for i dag. Jeg har fået så meget med mig. Alt du sagde giver mening for mig nu, også det som jeg umiddelbart ikke kunne forholde mig til. Jeg føler mig frigjort og samtidig stærkere forbundet til min far end nogensinde. Tak fordi du skabte denne mulighed. Jeg vil tage dette med mig."
Anonym
AFDØDE-KONTAKT
"Sebbastian er fantastisk! Han er varm, nærværende, positiv, rolig, utrolig imødekommende og med en dejlig humor. Det er brugbare oplysninger han kommer med. Sebbastian rammer plet med de ting, han fortæller, så man får gåsehud! Jeg havde en dejlig indre ro i min krop, som jeg ikke har haft i nogle år, blot ved at sidde overfor ham i 2 minutter. Jeg vil KLART anbefale Sebbastian"
Tina
CLAIRVOYANT RÅDGIVNING
"Kan kun anbefale ham. Han er ægte og havde et fantastisk møde hos ham. Sympatisk. Respekt for hans evner, for det har han virkelig. Tak"
Mitzi
CLAIRVOYANT RÅDGIVNING
"Jeg ville lige sende dig info på, hvad der er sket siden den sidste afdøde-kontakt, du lavede for min kæreste og jeg. Bare lige en hurtig opsummering, sagde du blandt andet, at der var noget med 27, at jeg snart ville være i min frugtbare periode, at tingene ville falde på plads og at der ville komme ro på hen af sensommeren, og så blev du ved med at spørge om vi var sikre på at have tid til at flytte. Jeg er nu blevet gravid. Og vi er bare så glade! Det viser sig, at jeg nu er knap 2 måneder henne - dvs. jeg er blevet gravid få dage efter, vi var hos dig i december! Så det var "snart", ja. Jeg er sat til sensommer, og nu er planen selvfølgelig, at vi skal nå at være færdige med huset inden da (vi har lidt travlt nu, ja).. Jeg bliver 27 til juli. Vi er så glade og lykkelige! Vores oplevelse med at tabe et barn forrige år, runger dog lidt i baggrunden. Men det du sagde den dag gør, at jeg tror på at det nok skal gå godt denne gang. Igen, kan jo kun takke for den hjælp og tro du giver os. Det er virkelig guld værd. Tusind, tusind tak!"
L & M
AFDØDE-KONTAKT
“Jeg gik ind til Sebbastian uden forventninger om hvilken afdød der ville dukke op og som ville i kontakt. Jeg var åben overfor hvad der måtte komme frem. Sebbastian indstillede sig hurtigt, og med hans behagelige væsen, og helt særlige fornemmelse kom der hurtigt kontakt til et afdød familie medlem. Oplevelsen for mig var smukt, bekræftende og givende, da jeg fik nogle svar fra min afdøde mormor, som jeg rent faktisk kan matche med det som jeg står i nu i mit liv. Sebbastian formår at ramme, oplyse og give en helt speciel oplevelse, som jeg ikke før har afprøvet. Jeg gik derfra med oprejst pande, mod og det var som jeg lige havde krammet min mormor og duftet til hende igen”
Anita
AFDØDE-KONTAKT
"Rigtig mange tak for den store oplevelse det var, da du "satte mig i forbindelse med" mine kære og kunne viderebringe deres budskaber til mig. Du har en fantastisk varm, indlevende, humoristisk og dejlig tilgang til dit arbejde - jeg følte mig tryg i "dine hænder", og det er jeg sikker på, mine kære også gjorde!"
Anonym
AFDØDE-KONTAKT
“Sebbastian har været hjemme hos os, for at undersøge eventuel aktivitet, som plagede vores kat. Det viste sig at der var aktivitet, og at beskrivelsen på denne mand fuldstændig matcher en tidligere beboer i samme opgang som vi bor i. Sebbastian er meget engageret i det han kan, og følger også frivilligt op på forandringer mv. hos os. Vi var skeptiske omkring alt det her, men er bestemt overbeviste om, at der er mere mellem himmel og jord og vi vil bestemt anbefale Sebbastian til andre. Han kom tilmed i kontakt med en nær afdød, som i sig selv var en meget stærk oplevelse!”
L & M
HUSRENSNING
"Tusind tak for en helt igennem fantastisk session (afdødekontakt), som jeg havde hos dig i mandags. Må nok indrømme at jeg var lidt nervøs. Jeg havde jo ALDRIG prøvet dette før, men turen fra Lolland var det hele værd. Efter at have hørt lydfilen giver alt meget mere mening (jeg tror, jeg var mega meget koncentreret inde hos dig). Så jeg har først nu fundet ud af, at den ven til min nu afdøde søn, Casper som du nævnte, ja, det er da selvfølgelig hans bedste kammerat vi har bare altid kaldt Casper for "Hammer". Men Casper var med til at bærer min elskede søns kiste. Så er der lige denne her "søster". Min søn har en "pap"søster, som han altid har passet på. Jeg glemmer heller ikke det med dit ur (Uret gik i gang med at ringe, hvilket den aldrig har gjort før, lige i starten af sessionen, forf. Sebbastian) - Hold da op et chok - mon det har været min søn som ville "drille"?? Kære Sebbastian, jeg havde ingen ro i mit indre, derfor opsøgte jeg dig. Jeg takker dig af hele mit hjerte for den ro, jeg har fået. Selvfølgelig er jeg stadig utrolig ked af, at jeg har mistet min elskede, yngste søn, det er jo den forkerte vej. Men jeg er dig dybt taknemmelig for den oplevelse du gav mig i mandags - samt tak fordi min elskede farfar & mormor også kom igennem. Du har glædet en meget ked af det-mor. Savnet samt den hårde tid, jeg stadig skal igennem har du helt bestemt gjort nemmere for mig, selv om jeg nu har 1000 spørgsmål mere. Af hele HJERTET TUSIND TAK."
Jannie
AFDØDE-KONTAKT
"Igennem det sidste stykke tid har jeg fulgt dit arbejde på afstand. Du har hjulpet mig så utroligt meget, når jeg har følt mig alene og frustreret over mine spirende og skræmmende evner. Sidste onsdag valgte jeg at opleve dig under en klarsynsaften i Holstebro. Det var en pragtfuld aften. Stemningen var god og afslappet. Du mindede mig meget om Marion Dampier-Jeans, for du snakkede med hele kroppen. Jeg fik ingen kontakt fra den åndelige verden den aften. Men det var mit indtryk, at dem der fik kontakt havde brug for det og det virkede også som om, at de kunne bruge de budskaber, de modtog. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg kommer til en af dine klarsynsaftener♥"
Stina
KLARSYNSAFTEN
"Tusinde tak for en fantastisk dejlig aften. Der er kommet rigtig mange fine tilkendegivelser og jeg har måtte love at vi gør det igen, næste år - håber vi kan booke dig til den tid. Du bliver rost til skyerne for dine evner men også fordi du har begge ben på jorden og bruger humor. Ingen følte ubehag, overhovedet - tvært imod. ​Det er , for nogle mennesker, grænseoverskridende at være med i sådan et event men ingen af deltagerne havde det "underligt", selv de meget følsomme, og nervøse, nød dit selskab og fik noget med hjem. Det er en rigtig fin og sjælden evne du har, til at favne alle."
Anonym
PRIVAT KLARSYNSAFTEN
"Sebbastian er vanvittig dygtig til det han laver. Fik en afdøde af ham, og alt hvad han sagde og videreformidlede var spot on og gav så god mening. Jeg fik så mange ting på plads, viden om den situation jeg stod i, samt hvordan min kære mormor havde det og hvilke budskaber hun havde til mig. Sebbastian formidlede på fineste vis, og kom med detaljer som bekræftede at min mormor var der. Der var ingen tvivl. Anbefaler på det varmeste Sebbastian, hvis du ønsker at få kontakt til en du har mistet. Har fået så meget ro efter min session hos Sebbastian."
Loona
AFDØDE-KONTAKT
"Jeg har konstateret, at jeg ikke kan udelukke noget. Heller ikke det åndelige. Hvis nogen kategorisk afviser ting, så har de slet ikke forstået noget. Jeg tror, at når du mister og bliver ramt af sorg, så er en del af kroppens forsvarsmekanisme at glemme og sætte barrikader op, så det er til at håndtere. Jeg tror, at jeg fik åbnet min hukommelse, og det føltes, som om min far var til stede, men om det virkelig var ham, det tør jeg ikke spå om. Det var rigtig, rigtig rart om det så var det ene eller det andet, jeg oplevede. Jeg gav mig selv lov til at huske min far. - Jeg var ikke så god til at gå Sebbastian i møde. Jeg ville se, hvad han kunne, og jeg kunne ikke genkende noget af det, han kom med i starten. Mange kvinder går trods alt med øreringe, så jeg måtte fortælle ham, at jeg gerne ville mødes med min far, og at det skulle være nu. Og så dukkede min far op og gav den oplevelse. Respekt for det. Om det var spøgelser, eller om han bare er god til at få folk til at åbne op, det er ligegyldigt for mig. Jeg havde en rigtig sjov, interessant og rørende dag."
Rasmus (i forbindelse med en session i tv-programmet "Nærkontakt", m/ udtalelse til Ekstra Bladet efterfølgende)
AFDØDE-KONTAKT
"Ca 110 mennesker var mødt frem denne onsdag aften, hvor Sebbastian Lorantius i samarbejde med den åndelige verden formidlede beskeder, tegn og hilsner fra den åndelige verden. Der var fra start delt bundter med silkebånd ud til tre personer i salen, som Sebbastian efterfølgende brugte til at stille clairvoyant ind på forskellige emner i personernes liv. Han leverede nogle ret præcise detaljer om personernes liv, og de fik hver nogle budskaber med hjem. Arrangementet varede ca 2 timer uden pause, og ca ti personer fik kontakt med afdøde. Sebbastian leverede personlige og konkrete beviser på kontakten i form af navne og kælenavne, dødsårsager, sygdomme, relationer og andre detaljer, som gjorde at personer i salen, kunne kende netop deres afdøde. I situationer hvor flere genkendte beskrivelserne, måtte Sebbastian gå i dybden med den afdødes personlighedstræk og andre karakteristika for at undgå tvivl. Sebbastian forklarede, at det ofte er sådan at ’lige tiltrækker lige’, så hvis han først har en afdød igennem, så er der andre afdøde med samme personlighedstræk, der stiller sig i kø. Det stiller derfor store krav til et medie at holde koncentrationen og kontakten og få formidlet det, der bliver vist og sagt uden at tolke for meget. Til de få der ikke umiddelbart kunne genkende beskrivelsen, sagde Sebbastian at de skulle gå hjem og undersøge det de fik af vide, da han ofte havde oplevet, at folk var vendt tilbage på mail efter et stykke tid, og så gav beskederne pludselig mening. Sebbastian formåede at fange publikum med sin selvironiske, humoristiske, omsorgsfulde måde at formidle sine budskaber på og gav plads til både grin og gråd. Det var tydeligt, at der var flere der blev meget berørte. Efterfølgende var der tid til spørgsmål og køb og signering af Sebbastians bog ’Den spirituelle verden’. Synergi Bornholm takker for flot fremmøde og interesse for arrangementet og Sebbastian gav udtryk for at han gerne ville komme igen til næste år."
Synergi Bornholm FORTÆLLER ​
KLARSYNSAFTEN PÅ BORNHOLM
"1000 tak for en fantastisk aften i selskab med dig og spirits.. ​Det var en total "Alrighty" oplevelse ;-)"
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Af ♥ tak for den dejlige hilsen og besked du gav videre til mig og min mand i teaterbygningen i Køge♥ Knuz til dig og dit gode arbejde♥"
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Jeg syntes - som altid - at du er super god og meget skarp og vil glæde mig til at komme igen en anden gang. Min veninde var med for første gang, og hun var vild begejstret og vil også igen. Jeg må desværre give dig ret i det med energierne. Den var meget tung, men du formåede alligevel at få afleveret mange beskeder og det var flot. Jeg fik til gengæld så meget energi, så jeg bare ikke kunne falde i søvn, haha. Endnu engang mange tak for en virkelig god oplevelse i går."
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Havde i går den vildeste oplevelse. Optog programmet "Nærkontakt", der bliver sendt til efteråret, til en snak med et medie, der kan kontakte afdøde. Det er ikke for børn! 😉 Det er en af de vildeste oplevelser, jeg nogensinde har haft. Og gjorde at jeg fik svar på spørgsmål, jeg har gået med i ti år. 100 kg er blevet fjernet fra mine skuldre.. En hyggelig snak med både min mormor og min nyligt afdøde reservemor. VILDT!!!! TAK for den oplevelse! - Du skal vide, at det har gjort en kæmpe forskel for hele min familie med de ting, jeg kunne genfortælle. Min mor sagde at det var præcis den brik, hun havde manglet i puslespillet for at kunne få fred i sjælen - så af hjertet tak!"
Silas (I forbindelse med optagelser til sæson 2 af tv-programmet "Nærkontakt")
AFDØDE-KONTAKT
"Hej Sebbastian. Tak for en vild oplevelse med hypnose i onsdags. Jeg var fuldstændig høj på energi bagefter. Dagen efter vågnede jeg med en mega hovedpine. Min krop er helt rolig, og kan mærke en glæde, som jeg ikke har mærket meget længe. Har bare gået med et smil 🙂 Skønt at kunne se lyst på livet igen. Jeg har også sovet godt om natten. Så vil gerne sige tak for hjælpen. Jeg sagde jo, at du var god :-)"
Anja
HYPNOSE
"Jeg var til afdødekontakt og clairvoyance hos dig i Vejle. Min bedstemor kom forbi, og det var meget genkendeligt. Min far kom også forbi, og der var der snak om, at han var tilfreds med den måde, vi har brugt hans vielsesring på. Jeg kunne ikke huske, hvad der var gjort med denne, men den er samlet i en ring som min mor bruger hver dag. Min far siger også, at jeg skal hilse fra oldefar og sige tillykke, dette var jeg noget uforstående overfor, men jo det var det budskab han havde. Påskelørdag var vi samlet i familien, og der fik vi at vide, at min søn og svigerdatter venter barn til efteråret. Jamen stor jubel og skønt at få vished for, at han følger os fra sit sted. Så atter engang mange tak til dig og dine helt fantastiske evner til at se og formidle budskaber til os :-)"
Helle
AFDØDE-KONTAKT
"Min oplevelse af en numerologisk session hos Sebbastian har helt igennem været fantastisk positiv. Sebbastian er utrolig tillidsvækkende, meget grundig i sin fremgangsmåde og ikke mindst virkelig dygtig til at se det menneske han sidder overfor og virkelig fornemme hvad man har brug for i forbindelse med et navneskifte. Sebbastian bruger både værktøjerne fra numerologien og sine clairvoyante evner til at finde netop det rigtige navn til sine klienter, for mig har det betydet at jeg følte mig sikker på at jeg fik lige præcis det jeg havde brug for i forbindelse med mit navneskifte Jeg havde længe vidst, at jeg ville skifte mit navn, men havde svært ved at finde en numerolog, der føltes rigtig for mig, da jeg først fandt Sebbastian på nettet, var jeg ikke i tvivl om at det skulle være ham og det har jeg bestemt ikke fortrudt, jeg kan kun anbefale Sebbastian på det varmeste."
Annamaya
NUMEROLOGI
"Jeg var til hypnose hos dig i tirsdags mht ikke eksisterende selvværd. Jeg har det fantastisk, har ikke haft en eneste dårlig tanke omkring mig selv. Jeg gik derfra med en dejlig fornemmelse i kroppen! Jeg har gået længe og trukket maven ind, og for første gang i laaaang tid slappede jeg af i hele kroppen. Jeg kan trække vejret normalt, altså helt ned i maven. Det er en dejlig tilstand. Jeg er rigtig meget oppe i mit hoved, men her de sidste dage er "trykket" lettet. Nu hvor du har hjulpet mig med mit selvværd, kunne jeg godt tænke mig at du skulle hjælpe mig med mit spiseri!"
Helle
HYPNOSE
"Jeg vil gerne takke dig for den numerologiske konsultation, jeg havde hos dig. Det var utroligt givende at du forklarede i forståelige vendinger, hvad det ene og det andet betød for mig - både for min fortid men også, hvordan et nyt navn kan ændre min fremtid. Det var også væsentligt for mig, at du lyttede til mine ønsker om mit nye navn, således at det kunne blive noget JEG havde lyst til og ikke bare et vilkårligt navn, som jeg har hørt andre tage. Endvidere var jeg glad for, at du gav dig god tid i hele konsultationen, og jeg følte virkelig, at jeg var i centrum hele tiden. Jeg har allerede, og vil også fremover, anbefale dig til andre."
Susanna
NUMEROLOGI
"Jeg har idag modtaget fjernhealig som Sebastian formidlede. Jeg oplevede pulserende, violette ringe, en masse energi der blev sluppet i form af sorte røgskyer, der forsvandt ud af mit hjerte og ud i lyset, og en masse varme i kroppen. På et tidspunkt kommer sætningen til mig, at jeg godt kan klare det, og kort tid efter nævner Sebastian at han får formidlet at vi kan klare mere end hvad vi selv tror. Holy sh*t.. Det er fantastisk som man bliver bekræftet i at man er connected og i synkronisitet. Det var fantastisk!"
Viktorija
FJERNHEALING
"Personligt har jeg haft mine tvivl omkring hypnose; men efter min oplevelse af, selv at have været i hypnose er der ingen tvivl i mit sind mere. Det var en helt ubeskrivelig oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Hvordan du gør, aner jeg ved gud ikke; men det virkede på mig."
Githa
HYPNOSE VED KLARSYNSAFTEN
"1000 tak for en fantastisk oplevelse forleden. Det var en speciel og skøn session, som satte nogle brikker på plads. I forbindelse med mit tab til nære familie medlemmer, har jeg båret rundt på et indre kaos og et stort savn, som du hjalp mig med. Jeg fik følelsen af ikke at være efterladt og følelsen af at mine kære stadig er omkring mig. En surrealistisk og dejlig oplevelse. Det var en ubeskrivelig og behagelig følelse at føle så tæt nærvær til nogle som jeg har mistet. I min optik er du guld værd, med din varme, nærvær, ro og rummelig, var du med til at skabe ro i mig og fylde mig med kærlighed fra mine afdøde. Du fortjener et stort skulderklap."
Daniella
AFDØDE-KONTAKT
"En dag så jeg, at Sebbastian tilbød traumehealing. Healing har været et effektivt middel for mig tidligere, så jeg kendte - om man så må sige - i store træk konceptet. Jeg blev derfor nysgerrig på, hvad traumehealing, og ikke mindst, hvad Sebbastian kunne. Jeg er ikke helt sikker på om jeg er blevet klogere på, hvad traumehealing gør anderledes, men det VAR anderledes. Jeg har de sidste 14-15 år været ramt af ‘livets omstændigheder’. Jeg har dårlig nået at rejse mig, førend næste omstændighed indtrådte. De seneste 4 år har været ekstreme på den front, og jeg har været træt, udkørt og trukket mig meget fra socialt liv. Sygemeldt og bekymret for i hvilken udstrækning jeg overhoved kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet. Det var derfor også med et hoved fuld af katestrofetanker, da jeg kørte ind på p-pladsen og bevægede mig mod opgangen. Men jeg blev mødt af en smilende og imødekommende Sebbastian, og det eliminerede nogle af farende 🙂 Sebbastian inviterede mig ind i, hvad der skulle ske på bedste vis. Det gjorde han ved lidt små-snak, et par ‘hoved-på-sømmet-bemærkninger’ og efterlod iøvrigt følelsen af ‘hvor-vidste-du-lige-dét-fra’. Derfra forberedte han mig på, hvad der skulle ske. Selve healingen blev i slutfasen meget intens, og efterlod mig lidt blank i hoved til den efterfølgende samtale. Jeg husker derfor heller ikke særlig skarpt, hvad der reelt blev sagt, men jeg blev forberedt på, at der kunne komme ‘efterveer’. Og dét kom der, fra jeg kørte hjem og et par dage hen. Meget gråd og træthed, men der dukkede også begyndende klarhed over essentielle ting i mit liv op samt noget optimisme, der ikke har været længe. Det er altid lidt svært at opsummere, hvad sådan en oplevelse har givet - og der er altid en risiko for, at det kan lyde som hokuspokus eller andre veje kan være årsag til det... Men der hvor jeg den sidste halvanden uge markant har set, og ikke mindst mærket forskellen, efter traumehealing er: - Katestrofetankerne er længere væk. Tankerne er langt nemmere at aflede fra, så de får ikke helt så meget ‘fat i mig’. - Jeg læste min første bog i fire år. Det tog 3-4 dage. Og jeg ville kunne genfortælle den 🙂 - Jeg kan lægge mig til at sove - og sover hele natten nu. Det ved jeg ikke, hvornår jeg har gjort... I mange, mange år. - Der er fulgt en mere naturlig følelsesmæssig distance til et usundt forhold jeg har været i. - Jeg har mere energi. - Jeg får gjort småting, som skal gøres. Dvs jeg når ikke at tænke så meget over det, der skal gøres, før det bliver gjort. - Jeg kan nemmere være til stede i sociale sammenhænge uden at blive helt drænet. Jeg ved godt, at jeg har lang vej endnu - men Sebbastians traumehealing har uden tvivl sat en vigtig proces igang i mig. Jeg er derfor meget ydmyg og totalt uforstående overfor, hvordan det hænger sammen alt sammen, men må bare konstaterer, at noget er væsentlig ændret til det bedre. Tusind tak for dét. Fra hjertet. Jeg kan derfor, på det varmeste, anbefale session hos Sebbastian. Både for det han kan, men også for det omsorgsfulde og behagelige menneske han viste sig som igennem sessionen."
Kirstine
TRAUMEHEALING
"Jeg har prøvet mange clairvoyante i de senere år, fordi jeg var begyndt at savne at have en at dele livets glæder og sorger med, så tænkte at en clairvoyant kunne hjælpe mig med at se, hvornår det ville komme min vej, og hvad jeg selv kunne gøre, for at få det til at ske. De sessions jeg har haft, har været meget ens, først har de kigget på her og nu billedet, hvor man har fået af vide, hvor man er energimæssigt, så er man gået ind og kigget på arbejdet, kærligheden og hjemmet. Nogle var meget gode til at ramme nogle ting, og hver gang blev jeg lovet, at denne mand var lige rundt hjørnet, men det skete så aldrig, så jeg valgte så at opgive den alternative verden, da den ikke rigtig gav mig nogle værktøjer som jeg kunne bruge til noget. Første gang jeg kom til Sebbastian var på en messe. Hold nu fast, det blev en oplevelse jeg ALDRIG kommer til at glemme, da det slet, slet ikke var en ”normal” session, og i starten tvivlede jeg lidt på, om han nu også var så dygtig, men den tvivl blev på et splitsekund gjort til skamme. Efter nogle samtaler med Sebbastian, besluttede jeg mig for at få en ”rigtig” session med ham. Da jeg tager til Sebbastian, var det med den forventning, at han kunne stille ind på de spørgsmål, jeg har haft inde i mig de seneste år, som stadig omhandlede kærligheden, og hvornår den kom til mig. Endnu engang var det ikke en ”normal” session, for de spørgsmål jeg selv mente var vigtige i mit liv lige nu, overhovedet ikke var det Sebbastian kom ind på. Han kom så dybt ind i min kerne, at han så, at det var noget helt andet jeg skulle ind og arbejde med. Ting jeg på ingen måder havde tænkt over, da mit liv efter min mening, var som det skulle være, og jeg havde fuldstændig styr på mit liv. Men jeg skal da lige love for, at jeg måtte tro om. Sebbastian ”så” at jeg skulle ind og lave en kæmpe ændring i mig selv, og at det der havde været mit hjertebarn de sidste 25 år, det var på ingen måder det jeg skulle fortsætte med, for det gjorde ikke noget for mig. Jeg sad og blev rigtig irriteret på ham, fordi jeg i min krop kunne mærke, at manden ramte fuldstændig plet i de ting han sagde, og det han sagde gav sjovt nok rigtig god mening. Jeg var virkelig overvældet og en smule skræmt, både over det han sagde, men også over den virkning han havde på mig, og fordi han kom så dybt ind i min sjæl. Dygtig det er han i allerhøjeste grad, han er velsignet med en evne, der gør at, han kan se så dybt i ens sjæl, og så finde det som forhindre en i at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sebbastian, han er virkelig Guds gave til denne jord, og hans unikke talent og evne, kan kun komme verden til gode. Varm, humoristisk empatisk, ægte og unik. Det bedste man kan gøre for sig selv, er at besøge ham.”
Ann
CLAIRVOYANT RÅDGIVNING
"Kære Sebbastian. Jeg var i hypnose hos dig, wauw siger jeg bare. Da jeg gik op af trappen til dig, var det med meget tunge skridt, hvor alt bare føles tungt. Jeg blev mødt af din utrolige venlighed og roen faldt bare med det samme på min person. Jeg er overvældet - imponeret - målløs - meget stolt. Stolt fordi jeg selv erkendte at jeg havde brugt for hjælp til at takle min angst og hvor er jeg glad for at valget faldt på dig Sebbastian, jeg ved ikke helt hvad jeg måske havde forventet, men at gå derfra med føles af let hed ned af trapperne med lette skridt som før var tunge, følelsen af at jeg bare kan klare hele verdens situationen, er den mest fantastiske følelse jeg kan ønske sig. Du formåede at nå ind til sagens kerne, en kerne som jeg ikke selv havde forudset ville udgøre starten til min angst, men det gav så meget mening bagefter, at alt faldt til ro inde i. At mærke en følelse af positivitet i så stor en grad er også fantastisk, er ellers en glad person uden på altid, men nu er jeg også en glad person helt ind til hjertet. jeg kan nu blot sige PYT, tak for det Sebbastian. (blev allerede afprøvet i fredags) Alt gav mening og jeg er ikke i tvivl at uden din hjælp, var jeg ikke kommet videre, jeg er nu klar til at tage det næste skridt, så vi ses helt klart igen."
Henriette
HYPNOSE
"Tak for en god og spændende aften i går ved Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Jeg var den sidste person, du var igennem, og jeg vil bare fortælle dig at det måske ikke var helt dumt, da du sagde, at jeg nok skulle komme på, hvad du mente med brætspil, og helt specielt nævnte du skak. Det kan godt irritere mig, at jeg først kom på det, da jeg kom hjem, men da du stod over for mig, var jeg hele tiden fokuseret på, at det drejer sig om at spille spil. Jeg er helt sikker på at det ikke var det der blev ment, da mit efternavn er Skak."
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Jeg har modtaget traumehealing hos Sebbastian. Det var en meget fantastisk og stærk oplevelse. Sessionen blev indledt med lidt forklaring fra Sebbastians side. Sessionen foregik i stilhed og jeg mærkede tydeligt, at der skete noget undervejs. Noget gav slip i maven. Min kæbe blev meget spændt for så helt at slippe efterfølgende. Sebbastian gav efter healingen mange informationer om hvad han havde oplevet og observeret undervejs. Det betød at der var helt konkrete traumer jeg kunne gå i gang med at arbejde med, traumer som har spændt ben for mig og som jeg ser frem til at give slip på med Sebbastians hjælp. Mit knæ som har været meget smertefuldt on/off det sidste år, behøver vi dog ikke arbejde med, det er helet og har ikke givet smerter siden og min nattesøvn - den er også siden foregået i et langt stræk uden opvågning. Tusind tak, Sebbastian, du er helt fantastisk."
Anonym kvinde
TRAUMEHEALING
"Hej Sebbastian. Jeg har simpelthen noget, jeg bliver nød til at dele med dig. Men skriver det lige privat til dig, da det ikke er offentliggjort endnu for den nærmeste familie og venner. Min mand og jeg var til krop, sind & ånd helsemessen i Århus. På messen var min mand så heldig at få en tid til afdøde-kontakt ved dig. Under denne session nævner du flere gange min mands barn. På et tidspunkt spørger du så "Har du børn?" og min mand svarer nej, hvorefter du siger "Så kommer der nok snart et." Dette grinte vi lidt af, da dette absolut ikke ville blive planlagt det næste års tid.... Men men men, det har nu vidst sig, at jeg rent faktisk er gravid (ikke planlagt), og at jeg rent faktisk var gravid uden at vide det, da min mand og jeg deltog på denne messe, og han sad ved dig. Vi joker lidt med at "jeg er blevet bol.... tyk af ånderne." Synes lige du skulle have denne sjove historie."
Anonymt par
AFDØDE-KONTAKT PÅ MESSE
"Mange tak for lydfilen, som jeg netop har lyttet igennem 🙂 Det var meget givende for mig, at prøve åndekontakt med din hjælp - jeg er stadig rørt over budskaberne fra min familie! Stor tak herfra!"
Anonym
AFDØDE-KONTAKT
"Tusind tak for en super oplevelse i dag. Jeg var rørt og paf, så derfor var jeg lidt stille bagefter. Jeg skulle lige tygge det hele lidt. Det var fantastisk, og jeg er sikker på at min far var igennem i dag! Tusind tak for oplevelsen."
Anonym
AFDØDE-KONTAKT
“Kære Sebbastian. Tak for dine clairvoyante budskaber i dag. Det var mig, der var bange for at blive syg igen, da jeg sidste år fik kræft og var igennem kemo mm. Du gav mig besked fra min åndelige guide om at jeg skulle spise flere gulerødder. Hvilket ikke gav ret meget mening. Du sagde at jeg skulle have min krop i balance gennem min kost og spise flere antioxydanter. Det skulle jeg undersøge nærmere. Jeg er lige kommet hjem fra messen i Århus, søger antioxydanter på nettet. Det første der kommer frem er: Antioxydanter modvirker kræft!!!!!!! Gulerødder er en af de grøntsager der indeholder flest antioxydanter. Tak Sebbastian! Nu giver det hele mening. Tak for det.” - Anja.“Kære Sebbastian. Tak for dine clairvoyante budskaber i dag. Det var mig, der var bange for at blive syg igen, da jeg sidste år fik kræft og var igennem kemo mm. Du gav mig besked fra min åndelige guide om at jeg skulle spise flere gulerødder. Hvilket ikke gav ret meget mening. Du sagde at jeg skulle have min krop i balance gennem min kost og spise flere antioxydanter. Det skulle jeg undersøge nærmere. Jeg er lige kommet hjem fra messen i Århus, søger antioxydanter på nettet. Det første der kommer frem er: Antioxydanter modvirker kræft!!!!!!! Gulerødder er en af de grøntsager der indeholder flest antioxydanter. Tak Sebbastian! Nu giver det hele mening. Tak for det."
Anja
CLAIRVOYANT RÅDGIVNING PÅ MESSE
"Kære Sebbastian. Af hjertet tak for din fine afdøde-seance i går. Nu har jeg lyttet lydfilen igennem, flere gange, og hold nu op hvor er der mange tydelige beskeder, der er gået hen over mit hoved 😉 Men der kommer indtil flere informationer der passer så fint. Og beskeder der rammer plet lige i hjertet. Jeg er nu også sikker på at den kvindelige energi, der kom igennem var min mor, og ikke min mormor. Tak til dig og for den fine kontakt og lydfil."
Anonym
AFDØDE-KONTAKT
"Kære Sebbastian. Min svigerinde og jeg har i dag været til intim klarsynsdemonstration med dig og fik besked fra min mor og på sin vis også fra min far. Min mor døde pludseligt for 1 1/2 måned siden. Hun gik glad i seng om aftenen og vågnede ikke op næste morgen. Jeg/vi fik ikke sagt farvel. For 2 år siden døde min far efter 6 dages sygdom, vi var der ikke da han gik bort hvilket har pint mig meget. Alt hvad du sagde om min mor passede fuldstændig, hun elskede flæskesteg, hvilket jeg ofte lavede når hun kom til middag hos mig. Der var ikke G i hendes navn, men det er der i mit. Du sluttede af med at sige at hun stod med sin mand, en hjertelig og glad mand, i hånden, altså min far, perfekt beskrivelse af ham. Min mor og far var meget glade for hinanden og altid sammen og havde været sammen i 63 år, da min far døde. Min mor savnede ham hver eneste dag. Det har givet mig stor ro og glæde midt i sorgen at vide, at de nu er sammen igen og er glade. Af hjertet tak."
Gitte
KLARSYNSDEMONSTRATION
"Kære Sebbastian. Efter at have sundet mig på vores snak ( clairvoyance samtale ) Så vil jeg nu gerne sende dig et kæmpe tak, og fortælle hvad det har gjort for mig af positive ting. Foruden at være meget præcist omkring de ting der skal arbejdes på omkring relationer, så kom vi også ind på udviklingen af min spiritualitet, og de muligheder der er foran mig. Jeg havde selv fået ordet “ healing” ind i et par dage op til vores samtale, men haft svært ved at vide om det var et område jeg jeg skulle bevæge mig ind i. Du kom ind på dette område, og sidste uge fik jeg for første gang prøvet kræfter med det. Jeg har en veninde der går til fysioterapi og kiropraktor i forbindelse med en skade i skulder og ryg. Hun har ikke kunne bevæge sit hovede, da nakken har været låst. Jeg kørte mine hænder over hendes ryg og skulder uden fysisk berøring til at starte med, og kunne med det samme mærke at det brændte i mine hænder der hvor det gjorde ondt, lige såvel kunne hun også mærke det brændte i hendes ryg. Jeg fik kanaliseret energien og flyttet smerten ud af kroppen til et punkt hvor hun efterfølgende kunne dreje hovedet til begge sider uden problemer. Det var en meget stor oplevelse, og jeg er dig evig taknemlig for at nævne og bekræfte healing som et værktøj jeg skal arbejde videre med. Du sagde jeg også skulle holde øjne og øre åbent for eventuelle kurser i healing, og jeg har nu i tankerne at jeg vil starte på kursus hos Marzcia Techau som afholder mange kurser i netop healing. Endnu engang tak for hjælpen på denne spændende rejse jeg er på."
Malene
CLAIRVOYANT RÅDGIVNING
"Hej Sebbastian. Af hjertet tak for den vildeste oplevelse, jeg til dato har prøvet... Hvor er du vanvittig dygtig. Det her kommer jeg til og leve længe på. Alt gav mening da jeg kom hjem og hørte optagelsen. De ting du fortalte har givet så meget ro. Så mange, mange tak. Alle på min vej skal lige nu høre om dig, og hvor helt vild du er.. Jeg er imponeret over, at man kan ramme så plet med hver en ting du nævner. Er virkelig nu overbevist om der er mere mellem himmel og jord. Af hjertet tak. Er dybt imponeret!"
Jeanne
AFDØDE-KONTAKT
"Tak for endnu en fantastisk aften med en masse budskaber. Føler mig så fyldt op af god energi, selvom der ikke var noget personligt budskab til mig. Jeg sugede alligevel til mig af budskaberne til de andre og fik rigtig meget med hjem. Jeg er allerede i fuld gang med din bog og er ved at falde på halen over, at så ung en fyr er SÅ intelligent og vidende. Men det er nok ikke så underligt endda - mon ikke, du er en gammel sjæl i en ung krop. Ét er sikkert - det er ikke sidste gang vi har set hinanden."
Joan
KLARSYNSAFTEN
"Hej Sebbastian. Med respekt for dig og dine evner har jeg brug for at fortælle dig, at det ikke var noget vrøvl, du sagde til klarsynsdemonstrationen, omkring den mand, som ikke kunne genkendes af nogen. Du indledte med at sige at du ikke var så påtrængende som Jehovas Vidne,men du vil bare gerne vil give de beskeder, du får videre, hvis nogen vil modtage dem.. Min far var et JV. Du havde besked fra en mand fra den gamle skole/generalagtig, men til sidst var han også en charmør, der tabte bukserne. For sent opdagede jeg, at det var min far. Alle ting passede med en lille drejning. Fordi jeg hørte ordene med mine ører og ikke hans. Havde bare brug for at fortælle det, selvom det først gik op for mig for sent, da du var videre til den næste, da jeg eller ingen andre reagerede. Ærgerligt men tak fordi du forsøgte så meget."
Anonym
KLARSYNSDEMONSTRATION PÅ MESSE
"Min mor og jeg var hos dig i mandags, og vi vil gerne takke dig for en dejlig oplevelse. For mit vedkommende er det hele faldet på plads og giver mening nu. Jeg virkede muligvis lidt stille og forbeholden i øjeblikket, men det var udelukkende fordi, jeg fik en masse at tænke på. Min mor har fået fuldstændig ro i sjælen. Der var nogle ting, hun havde brug for at få at vide og at få bekræftet omkring min fars sygdom og bortgang, og det fik hun. Alt, hvad du formidlede til hende, kunne hun tage til sig og bruge positivt. Vi blev begge bestyrket i visheden om, at vi ikke er alene i dette liv, og at vi skal mødes med vores kære igen, og vi er taknemmelige for, at det lykkedes for min far at komme igennem, sådan som vi havde håbet på. Tak, fordi du er sådan et fantastisk menneske, vi håber, at vi får lejlighed til at mødes med dig igen på et senere tidspunkt."
Jytte & Kirsten
AFDØDE-KONTAKT
”Sebbastian Munk Lorantius er som clairvoyant et dygtig, kompetent og utrolig behageligt bekendtskab. Han formår med sin humor at få dig til at slappe af og føle sig rigtig godt tilpas. Ramte totalt plet. Kan stærkt anbefales.”
Clara
CLAIRVOYANT RÅDGIVNING
"Vi kontaktede Sebbastian da der begyndte og ske mærkelig ting i huset. Vores dreng på 2 år begyndte lige pludselig og vågne om natten og skrige. Når han skulle i seng kunne han pege på et bestemt sted på væggen og begynde og græde. Han var blevet rigtig bange for et eller andet. Sådan fortsatte det i et par dage.Vi var meget rystede af alt det som foregik her i huset. Vi kontaktede Sebbastian Da vi havde hørt godt om ham. Sebbastian kunne allerede komme hjem til os et par dage efter og hjælpe os. Sebbastian kom og gik hele huset igennem. Han fandt frem til hvad der var årsagen til at vi gik og havde det så mærkeligt. Han var her i ca 1,5 time. Efter han var kørt var vi blevet meget lettede. Nu vidste vi hvad der var i huset. Der var lidt uro med vores søn et par dage efter Sebbastian havde været her. Men nu er der ingen ting. Han sover nu i sin egen seng, som han aldrig har gjort før. Så mange tak Sebbastian."
Anonym
HUSRENSNING
"Tak for en helt fantastisk oplevelse hos dig i går. Vi fik alt, hvad vi kom efter. Du er SÅ overdrevet dygtig og meget sympatisk. Af hjertet tak."
Pia
AFDØDE-KONTAKT
"Tak for en utrolig rejse i den spirituelle verden, hvor ramte du plet og åbnede nogle døre for mig som vil være en hjælp til at komme videre i livet på, og en forståelse på hvorfor det altid ender i det forkerte spor, men nu kan jeg ved din hjælp komme den rette vej og finde det rette spor, der hvor jeg så gerne vil være og med hjælp fra min overordnede guide (navnet på guiden nævnes). Da jeg gik der fra var jeg forelsket i livet igen, indre varme og livs glad. Så tusind tak for en fantastik oplevelse Sebbastian, du er en kanon super dejlig ung fyr at være nær, så sød og smilende og så dygtig, har stor respekt for dig og din kunnen."
Sanne
CLAIRVOYANT RÅDGIVNING
"Det var en rigtig god oplevelse med afdøde-kontakt! Jeg havde slet ikke regnet med at få så meget ud af det, og kom derfra med mere klarhed på noget jeg ikke havde regnet med at få endnu. Det gav mig et skub til at handle mere på den retning jeg vil over i, det var meget rørende og jeg blev overrasket over at jeg fik konkrete svar på diverse spørgsmål, jeg har stillet! Jeg gik fra dig dybt berørt og glad. Jeg havde håbet på at det var min far du fik igennem og det gjorde du. Tusind tak! Jeg fik en rigtig god behandling oven i købet”
Mai
AFDØDE-KONTAKT
"Der er ingen tvivl. Sebbastian har adgang til den anden side, og formår at videregive beskeder fra afdøde til os nulevende. I mit tilfælde var der ingen tvivl. Det hele stemte! Og det der, ifølge min afdøde, ville komme til at ske, er også sket nu."
Lene
AFDØDE-KONTAKT
"Det var en meget stor oplevelse at være til afdødekontakt hos dig. Jeg har fået reflekteret meget over det du fortalte, især om min elskede mand. At det var ham der var igennem var jo klart og tydeligt, og jeg er rigtig glad for, at jeg fik så tydelige svar på de to spørgsmål, der nagede mig så meget. Der er rigtig mange brikker, der er faldet på plads nu, og det har givet mig en utrolig ro inden i. Jeg kan nu endelig mindes ham som den dejlige mand han var - uden at det skal overskygges af mine tanker over de ting, jeg fandt i hans gemmer. Du fortalte mig bl.a at han havde en barndom og ungdom præget af svigt, og at det kunne forklare hans måde at reagere på. Du har i den grad ramt plet: Jeg har fundet ud af, at han blev mobbet, da han gik i skole. Ret så groft endda. Jeg skylder dig stor tak for din hjælp"
Berit
AFDØDE-KONTAKT
"Det er fucking vildt. Ligeså snart Sebbastian havde kontakt med min mor, så ændrede stemningen sig i rummet. Det var virkelig som om, at luften – bogstaveligt talt – blev tykkere eller elektrisk. Og husk: Han vidste jo ikke, at det var mig, der skulle komme. De fysiske bevægelser, han lavede, svarer fuldstændig til sådan nogle, som min mor lavede. Jeg havde haft ondt i nakken i den uge, det har man jo nogle gange, men så siger han: "I øvrigt. Din mor siger, at du skal læse nogle bøger og slappe af. Det hjælper på din nakke." Det var så sindssygt. Han fortalte nogle ting, som jeg er den eneste, der ved. Han fik også kontakt til min farfar og sagde: "Jeg kan mærke, at han døde af et eller andet omkring hjerteregionen", og der er ingen, der ved, at han døde af et hjerteslag. Jeg havde sådan en ud-af-kroppen-oplevelse, fordi han kunne sige ting, som jeg ikke har delt med nogen. - Jeg var ikke et sekund i tvivl. I dag er jeg ikke engang sådan "hey, hvad skete der?" For jeg ved det. Det er jo fantastisk, for det er "bare" et reality tv-program (sessionen foregår i tv-programmet "Nærkontakt", forf.), men det er et program, som har forandret mit liv. Det havde jeg slet ikke set komme. Han sagde også: "Jeg ser en kvinde i træsko." Når jeg var sammen med min mor havde hun altid træsko på. Det havde hun ikke med andre! - Altså , hvor mange indvandrere går i træsko? Jeg har altid troet, at hvis jeg nogensinde skulle opleve sådan noget, så ville jeg blive sindssygt bange og løbe ud af rummet. Men det virkede naturligt. Det virkede som om, at min mor var kommet tilbage, og det var mere følelsen af: "Ah, jeg har savnet dig, mor." - Jeg har ikke grund til at tro andet, selv om jeg ville ønske, at jeg havde grund til det. Jeg ville ønske, at Kanal 4 var kommet ind og sagt, det hele var en joke, et setup og Amin Jensen dernæst var kommet syngende ind i lokalet, for så ville jeg være blevet i den tro, jeg altid har haft. - Men sådan var det bare ikke. Slet, slet ikke. Jeg har ingen grund til at tro andet, end at det var min mor i lokalet. - Jeg kan bare sige, at jeg havde en meget, meget voldsom oplevelse, som hev tæppet væk under mig og rystede mig i min grundvold. Jeg røg ud af min comfort zone. Det var skræmmende, og det har skabt en åbenhed hos mig. - Det var helt klart med til, at jeg nu gør to ting, jeg aldrig har gjort før i mit liv. Det ene er, at jeg virkelig følger mit hjerte. Og så lever jeg i nuet. Ikke i fortiden eller fremtiden. Det har jeg altid prøvet at gøre, nu sker det."
Manu (i forbindelse med en session i tv-programmet "Nærkontakt", m/ udtalelse til Ekstra Bladet & Alt for damerne)
AFDØDE-KONTAKT
"Det var en fantastisk oplevelse! Du udstråler bare noget helt specielt, og at se dig arbejde er så vildt!"
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Tak for en spændende og humoristisk klarsynsaften, ser frem til dit besøg igen i 2016"
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Tak for en helt igennem fantastisk aften på Rønne teater"
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Hej Sebbastian, tak for en spændende aften i går i Køge, det var lærerigt og også meget underholdende. Den måde du formidler budskaber på. Jeg er glad for at jeg endelig fik mødt dig♥"
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Tusind tak for en fantastisk aften i Gentofte! Det var en meget intens og rørende aften. Jeg er så glad for at det lykkes mig at lokke min mand med. Som han lige har SMS til mig: "Jeg tror denne oplevelse vil forandre mit liv i fremtiden", og det ved jeg, at den vil. Denne forløsning ved at blive "set og anerkendt" af sin far... Det er heldigvis aldrig for sent. Jeg synes, du er knivskarp og meget dygtig. Du kan være stolt over det, du laver. Ingen tvivl om at du hjælper en masse mennesker."
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Det var helt vildt. Først spørger du om navnet Heidi. Det var mig. Så nævner du Margrethe. Det var så min mormor. Var ikke helt klar over om min mormor hed Margrethe til mellemnavn, men det gjorde hun så. Smykke med lilla sten, ja den fik min mor. Du sagde så min mormor stod ved siden af en mand, og du nævnte 22. Hendes afdøde mand, altså min morfar, havde fødselsdag den 22/11. Og så nævnte du noget med min mormors ben. Det ene ben brækkede hun lige før, hun døde. Sikke en fantastisk oplevelse også at skulle finde bekræftelse på det hele. Mange tak"
Anonym
KLARSYNSAFTEN
"Jeg vil lige sige tak for i går, hvor jeg var med til din aften i Svendborg. Jeg købte også to bøger af dig, og du skrev nogle meget smukke og præcise hilsener i bøgerne. Jeg synes det var en fantastisk aften. Jeg har ikke tv eller radio og kendte dig på den måde ikke, men gik forbi din stand da der var messe i Odense Koncerthus, og der fik jeg et godt og varmt indtryk af dig, selvom jeg ikke nåede at snakke med dig. Ved din aften kunne jeg godt lide din måde at gøre på, hvor du forhindrede folk i at fodre dig med info, og din omsorg, dit nærvær og din ærlighed med hvad du kunne og ikke kunne, din etik og dit håndværk med stor glæde. Som jeg sad i salen i går blev jeg fyldt af en følelse af omsorg, kærlighed, nærvær og støtte fra mine kære i efterlivet. I min bog skrev du præcist, hvad jeg havde sat ord på, at jeg følte for mig selv i løbet af aftenen, og hvad jeg trængte allermest til at høre lige nu, og det er også hvad min farmor plejer at sige, når hun besøger mig fra den anden verden. Tak for en dejlig dejlig aften og for dit fine hjerte."
Anna
KLARSYNSAFTEN

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585