Mentor-session

For mig er en af de fornemmeste opgaver, at kunne hjælpe dig og understøtte dig i din personlige og spirituelle udvikling.

Et af mine mantra’er er:

“For mig er livet en skole fuld af læring og derfor en rejse, som udvikler sig undervejs. Jeg ser det som min opgave, at hjælpe dig i dit livs rejse.”
– Sebbastian Lorantius ⓒ

Og netop ovenstående citat er ret sigende for denne form for session. Denne session er en mentor-session, som er en blanding af clairvoyance og coaching, for at du kan udfolde dig og bruge dit fulde potentiale for at blive den bedste udgave af dig selv, hvor jeg vil understøtte din nuværende proces i troen på dig selv og dine egne evner. Altså en form for spirituel sparring.

Det kan være du har brug for hjælp til:

  • At connecte med dit team af åndelige vejledere?
  • Ønsker at forstå og blive støttet i, din spirituelle udvikling?
  • At lære at styrke din intuitive sans?
  • Teknikker til at beskytte, rense og grounde dig selv, så du ikke bliver overstimuleret?
En lys klinik i rolige omgivelser

Jeg vil “kigge” på dig rent clairvoyant, og undersøge hvad der holder dig tilbage i at udleve dit fulde potentiale, samt udnytte din intuition, dine evner, kontakten til dit højere selv samt team af åndelige hjælpere. 
Derfra vil jeg så hjælpe dig via mine intuitive evner, hvor jeg mærker jeg ind på, hvad du måske bør være mere opmærksom på. Sammen vil vi arbejde os hen imod at forløse blokeringer; det kan ske via visualiseringsøvelser, meditation, teknikker til at håndtere hverdagen fx. teknikker i selvbeskyttelse, grounding og renselse, ligesom det kan ske via healing eller hypnose. Andre gange er der blot brug for en clairvoyant læsning eller coaching, da der måske er brug for noget afklaring og nogle svar.
Vi kan også lave øvelser sammen, hvor jeg enten henter en fremmed prøveperson ind, som du skal lave en clairvoyant læsning på, som du efterfølgende får feedback omkring, eller fotometri, psykometri eller telepati-øvelser, hvor du styrker din intuition. Andre gange igen kan du måske blive guidet ned i tilstand af afslappethed, hvor du vil være i stand til møde dit team af åndelige hjælpere.

OM MENTOR-SESSION

Mentorsession er en blanding af clairvoyance og coaching, som kan anses for at være en spirituel sparring.
Under sessionen vil jeg sætte fokus på din udvikling og dine ønsker for din udvikling. 

Det kan være du kommer, fordi du har brug for at stå stærkere i dig selv og sætte grænser. Det kan også være du bliver overrumplet i hverdagens larm via mennesker, oplevelser og steder, så du har brug for at beskytte dig selv, rense dig eller skabe bedre jordforbindelse. 

Sammen planlægger vi et forløb, som er tilpasset der, hvor du er lige nu og her, og hvor vi tager én session ad gangen. 
Sessionen kan støtte dig i at lytte mere til dig selv og din intuition, tro på dig selv, samt dine evner og kontakten til det åndelige. 
Du kan også komme som fx. tidligere elev, der har brug for sparring i en nuværende proces, efter endt forløb på en af mine uddannelser. 

Sammen sammensætter vi et forløb af en varighed, der passer dig, hvor vi skaber en målsætning og arbejde os hen imod det. 

* Sessionen er IKKE et mesterlæreforløb i fx. clairvoyance, dertil anbefales Clairvoyance-uddannelsen.
* Sessionen tilbydes primært som et forløb, medmindre du er tidligere elev, der har brug for sparring. 
* Du skal være indstillet på at lave “hjemmearbejde” mellem sessionerne.

OBS! - Som udgangspunkt skal der gerne gå 4-6 uger mellem hver session, men forløbets sessions vil aftales efter behov.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585