Hypnoseshow

“Alle kan hypnotiseres, da hypnose blot er en tilstand af afslappethed.”

Vil du opleve hypnose og dets muligheder? Arranger eller deltag i et hypnoseshow.

Hvordan kan bevidstheden påvirkes til at tro, at den oplever noget, der ikke er der? Hvad sker der, når hjernen oplever en illusion, som der med den logiske hjernehalvdel ikke umiddelbart kan forklares?

Jeg kan bookes til et privat-arrangeret hypnoseshow, eller du og dine nære er velkomne til at deltage ved et offentligt show i nærheden af dig.

Hypnose er meget andet end at hoppe rundt og sige som en kylling! Under hypnose er du ved fuld bevidsthed og under kontrol, så længe du blot er åben og følger anvisningerne undervejs. Der vil blive valgt blandt publikum til demonstration af de forskellige eksperimenter. Kan man fx føle sig fuld, uden at have indtaget alkohol? Eller kan ens fødder blive fastlåst til gulvet, blot ved tanken om det? Og hvad sker der, når man i den afslappede tilstand helt glemmer sit eget navn?

Tidligere klienter & gæster fortæller blandt andet:

“Jeg var til hypnose hos dig mht ikke eksisterende selvværd. Jeg har det fantastisk, har ikke haft en eneste dårlig tanke omkring mig selv. Jeg er rigtig meget oppe i mit hoved, men her de sidste dage er “trykket” lettet.”

“Personligt har jeg haft mine tvivl omkring hypnose; men efter min oplevelse af, selv at have været i hypnose er der ingen tvivl i mit sind mere. Det var en helt ubeskrivelig oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Hvordan du gør, aner jeg ved gud ikke; men det virkede på mig.”

Dette hypnoseshow er din mulighed for at opleve hypnose og illusion i spændende kombination, hvor du får indsigt i hypnosens verden, hypnosen som værktøj i praksis, samt hvad det kan bruges til. Showet er et eksperiment, som på underholdende vis vil introducere dig til hypnose og illusioner, hvor du samtidig får en oplevelse, du forhåbentlig sent vil glemme!

Jeg bliver ofte booket til:

  • Hyggeaftener for familier og venner
  • Fødselsdage og andre højtider
  • Foreninger og virksomheder

Send en mail til medium@sebbastianlorantius.dk, så kan vi komme dit ønske nærmere eller tage en snak over telefon.

Ønsker du at deltage ved et offentligt hypnoseshow? Så kig i KALENDER for at se, hvor jeg næste gang har et show!

Retningslinjer for deltagelse:

  • Små børn og babyer kan ikke deltage.
  • iPad, kameraer og mobiler skal være på lydløs under hele aftenen.
  • Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er tilladt under aftenen, dog er det ikke tilladt at dele, uden foregående tilladelse, da Lorantius Life Spiritualist har ophavsretten til aftenen og dens indhold.
  • Ved arrangementer med mig, er der nultolerance ved alkoholindtagelse eller deltagelse i påvirket tilstand. Dog gælder dette ikke for hypnoseshow, så længe alkoholpåvirkning sker med måde.

Praktisk

Et hypnoseshow kan tilbydes i hele landet.
For et privat hypnoseshow starter vi med at aftale dato og tidspunkt og arrangementets indhold som varighed, deltagerantal og pris.
På det aftalte tidspunkt møder jeg op, om det er i lejede lokaler eller i din bolig.

Jeg starter med at gå ind i et henvist rum, hvor jeg kan sidde i et par minutter og gøre klar samt få ro på, inden jeg går på. Dette rum er et (lille) krav, eftersom jeg har brug for et sted at kunne slappe af inden, samt ved behov i eventuel pause i løbet af arrangementet.

PRISER

Priser fra 3.000 kr., alt efter arrangementets indhold og deltagerantal + kørsel.
Send mail for nærmere info, hvor du fortæller om dine ønsker.

Varigheden er cirka 2 timer.

TILLÆG
Weekend (fredag fra kl. 17 – søndag kl. 20) = 1.500 kr.
Arrangement på Fyn & i Jylland = 2.000 kr.

(Arrangements-tillæg på Fyn og i Jylland kommer af udgifter forbundet med bro/færge/fly samt evt overnatning)

Send en mail og vi skriver videre om dit behov og dine ønsker: medium@sebbastianlorantius.dk

Kørsel betales efter Statens regler for kørselstakst, som i 2022 ligger på 3,51 kr. pr. kilometer fra mit hjem og til det sted, arrangementet foregår.
Såfremt arrangementet foregår i Jylland eller på øer, kan det være at jeg i forvejen er i fx Jylland, og der derved kan ske en væsentlig besparelse i kørselstakst, hvis arrangementet ligger i forbindelse med en af mine ture til Jylland.

Der betales ved booking via tilsendt faktura, så snart aftalen er på plads med konkret deltagerantal, adresse, tidspunkt mm.
OBS! Det fulde deltagerantal skal angives senest 14 dage før arrangementet

Ved booking betales der et depositum, som er 15 % af den aftalte pris, som reservation for den aftalte dato.
Afbooker man datoen før 30 hverdage for arrangementets afholdelse, beholdes depositum. Ellers modregnes de i den endelige faktura for den aftalte pris.

AFLYSNINGS POLITIK
Ved evt. aflysning senere end 14 hverdage før arrangementets afholdelse, afregnes der et gebyr på 75 % af aftalte pris grundet tids-reservation.
Ved aflysning senere end 30 hverdage før arrangementets arrangementet, afregnes der et administrationsgebyr på 50 % af aftalte pris.
Aflysning skal ske via mail til medium@sebbastianlorantius.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585