Det fortæller tidligere kursister & elever

"Kære Sebbastian. Først tak for en god supervision i onsdags. Efter supervisionen spurgte du, om jeg er tilfreds med din undervisning. Jeg svarede “ja” og sagde, at “det kunne jeg skrive en hel bog om”. Men det gør jeg ikke. Dit spørgsmål fik mig til at overveje nærmere, hvorfor jeg umiddelbart kunne sige “ja”. Du skal derfor have disse ord med fra mig. Du har sammensat et virkeligt spændende materiale. Du ved hvad du taler om og planlægger realistisk og relevant. Du har en fin fornemmelse af, hvor vi studerende er. Du varierer din undervisning mellem teori og praksis, og dine små anekdoter letter det tungere stof og skaber god energi. Du har en professionel balance mellem det personlige og private, men udviser altid nærvær og omsorg når vi har brug for det. Det er betryggende, at du er dig selv og det virker. Du er jordnær og indlevende og din afbalancerede måde at være på, virker tillidsvækkende. Du har en dejlig form for humor og der er altid plads til indbyrdes drillerier. Du er servicerende og i høj grad social, og det virker som om at alle får den samme behandling af dig. Du er demokratisk med tvist. Du tilpasser materialet, når det kræves eks. i corona-tiden. Du lytter til uenigheder, går i dialog, men ved hvad du vil med undervisningen og tager derfor de svære beslutninger. Du er en dygtig coach og understøtter vores egne beslutninger, og så gir du den skarpe drejning på en følsom og fin måde. Det var alle de betragtninger jeg lige kunne komme på. Til sidst vil jeg lige indskyde, at Babeth Britta (den personlige assistent forløbet, red.) under er en fantastisk opfindelse. Med så stort et arbejde er det nødvendigt med god sparring."
Elev 2020/21.
UNDERVISNING PÅ CLAIRVOYANCE-UDDANNELSE
"Jeg har haft fornøjelsen af, at være på en weekendworkshop hos Sebbastian, som er en dygtig, vis, empatisk og omsorgsfuld spirituel vejleder. Jeg var faktisk helt “høj” af workshoppen flere dage efter, det var en sand fornøjelse, meget lærerigt og spændende, at afprøve sine spirituelle evner i trygge omgivelser. Sebbastian får uden tvivl mine bedste anbefalinger med på vejen."
Sanne
CLAIRVOYANCE-WORKSHOP
"Hej Sebbastian. Jeg vil takke dig for en fantastisk workshop denne weekend. Det har været en berigende oplevelse, og jeg sidder nu tilbage med en wow-følelse. Og så sender jeg dig også et kæmpe skulderklap, det er utroligt at du allerede er så vidende og afbalanceret. Det bliver sjovt at følge dig i fremtiden."
Anonym
WEEKEND-WORKSHOP I CLAIRVOYANCE & AFDØDEKONTAKT
"Tak for et super godt kursus. Det er rigtig hyggelige lokaler du har, og jeg syntes stemningen på kurset var rigtig god. Selvom jeg ikke havde så mange visuelle oplevelser, så havde jeg det mere følelsesmæssigt. Bl.a. i form af kulde og varme og en form for snurren i kroppen. Da jeg kom havde jeg døjet med ondt i ryggen gennem et års tid, over lænden bl.a. så da vi skulle have skytsengle-healing og jeg lagde mig på gulvet, kunne jeg ikke få kontakt til gulvet ved lænden - min ryg buede op, men efter nogle minutter i samhver med min skytsengel, gav ryggen pludselig efter og jeg havde nu fuld kontakt med gulvet. En fantastisk oplevelse og fra jeg rejste mig igen har jeg ikke haft ondt i ryggen på samme måde. De første 2 dage efter kurset var jeg ligesom blevet lidt gladere/i bedre humør end jeg var inden kurset, så måske jeg også fik løst lidt op for noget psykisk. Jeg har fået nogle værktøjer, jeg kan arbejde med, og jeg kan klart anbefale kurset til andre. Jeg ved ikke, hvad der er med dig, Sebbastian, men du går lige ind i folk, du er super sympatisk og du har et smittende godt humør og også humor ikke at forglemme. Dine kurser & klarsyn er bestemt ikke kedelige - tværtimod. 1000 tak for denne gang."
Jan
KURSIST PÅ EMBRACE YOUR POWER
"En lærerig aften i hyggelige og trygge rammer. Det gav noget at arbejde med fremover for mit vedkommende. Tak, Sebbastian."
Lis
SPIRITUEL AFTEN - DINE CLAIRVOYANTE EVNER
"Tusind tak for en inspirerende weekend i clairvoyance, med at prøve så mange forskellige ting, det var virkelig spændende og udfordrende, og især udviklende for mit vedkommende. Her har jeg fået en større tiltro til, og på, mig selv omkring clairvoyance, at jeg er faktisk ret go' til det 😉 Det er både inspirerende og udviklende, som jeg vil tage med mig i mit arbejde som et spirituel menneske. Tak for dig og det arbejde du gør for andre, meget inspirerende at være med til, se, høre og læse om."
Bettina
CLAIRVOYANCE-WORKSHOP
"Kære Sebbastian. En feedback fra mig. Jeg tænker at det er en fantastisk introduktion til dine øvrige workshops og forløb. Det var første forsøg for mig at "hidkalde" min guide og skytsengel, og kan stadig tydeligt huske fornemmelsen af energien. En hel vild oplevelse. At mærke hvorledes energien aftog, når man bad dem trække sig og tiltog, når man bad dem komme nærmere.. Fantastisk at opdage at man kunne.. Og man vil ha mer'! Samtidig var det en dejlig dag i selvet. Ren selvforkælelse i min verden. Blev mega træt. Al den selvforkælelse... Nød dine guidede meditationer, og du er så dygtig til at guide. Tak for en rigtig spændende og dejlig dag. Stiller gerne op en anden gang.. eller hopper på din forhåbentlig kommende uddannelse, når finanserne er til det.."
Anonym
KURSIST PÅ EMBRACE YOUR POWER
"1000 tak for den fantastiske workshop. Det var en yderst inspirerede workshop, som i høj grad levede op til mine forventninger. Beliggenheden centralt i Hillerød kunne ikke være bedre. Programmet var super godt planlagt også at der var både teori og praksis. Det gav en god forståelse og afveksling. Vi blev introduceret for -og fik afprøvet det vigtigste. Teorien er jo rigtig spændende og grundlæggende. Du har et skønt og dynamisk kropssprog. Du er en top professionel lærermester. Jeg havde en stærk tiltro til at du passede godt på os alle sammen igennem hele forløbet. Du havde også en meget stærk tiltro til os, som gjorde at vi fik troen på egne evner. Fantastisk at opleve og udvikle disse evner. Jeg var slet ikke klar til at afslutte søndag eftermiddag. Glæder mig allerede til workshop 2"
Christine
WEEKEND-WORKSHOP I CLAIRVOYANCE & AFDØDEKONTAKT
"Det var super godt. Det var bygget op med en fin klarhed, gennemskueligt hvad vi skulle. Du guider os sikkert igennem. Øvelser, der bryder grænser og mærkes på egen krop. Meget fint koncept du har fat i."
Cirsten
KURSIST PÅ EMBRACE YOUR POWER
"Jeg har taget uddannelsen som clairvoyant rådgiver, hos Sebbastian fra august 2020 til juni 2021. Det er simpelthen den bedste gave, jeg har givet mig selv, for jeg har lært så meget, om den åndelige verden, og etik og moral, og respekten omkring, at kunne formidle åndelig rådgivning. Det har samtidig været den vildeste personlige rejse, hvor jeg har udviklet mig yderligere, og lært at bruge de evner, jeg hele tiden har haft, men som jeg ikke kunne finde hjemme i. Uddannelsen har været superkonkret, og Sebbastian har været så dejligt forberedt under hele rejsen, han har styr på sin undervisning og sin viden, og så har han hjertet med, og ser hver enkelt på holdet, og de behov der skal tages. Sebbastians viden om den åndelige verden er er stor, og han er meget specifikt i læringen i de forskellige moduler, og har svar på alle de spørgsmål, der er dukket op. Jeg har slet ikke været i tvivl om, at det var det rigtige match for mig at tage uddannelsen hos Sebbastian, da jeg selv er et meget struktureret menneske, og godt kan li at tingene giver mening, og man som underviser er velforberedt, og det er gået op i en højere mening alt sammen. Sebbastian har åbnet den gave jeg har, og jeg er blevet rørt i mit møde med den åndelige verden, mange gange undervejs, for det er så smukt og stærkt. Jeg har den dybeste respekt, og kalder derfor Sebbastian for min åndelige chef. Jeg giver Sebbastian mine allerbedste anbefalinger fra mit hjerte. Englehilsner Lisette Kaas"
Lisette Kaas / Elev 2020/21.
UNDERVISNING PÅ CLAIRVOYANCE-UDDANNELSE
"Kære Sebbastian. Først vil jeg gerne sige tusind tak for en spændende aften i tirsdags. Du er fantastisk til at forklare og gøre aftenen sjov og lærerig. For mit vedkommende var det meget grænseoverskridende.... Især den del hvor vi skulle sidde to og to og lave clairvoyance på hinanden, når man ikke havde nogen erfaring - men vi skal jo selvfølgelig starte et sted. Jeg har altid været en person som for det første var MEGET genert og derudover en som helst vil gøre det rigtige - her er der jo ikke kun "1" svar. Jeg synes det er rigtig spændende og vil gerne lære meget mere, men jeg tænker at jeg måske skal arbejde en del mere med mig selv først og at det måske var en idé at hoppe på "Embrace your power" kurset. Et stort tak for en god aften."
Jannie
SPIRITUEL AFTEN - DINE CLAIRVOYANTE EVNER
"Woow - Mit hjerte og sjæl takker dig, for en utrolig lærerig weekend! <3 Af hjertet tak, fordi du lærte mig en hel masse! Det er nogle fede måder og meget smukke ting du fortæller om, og du har en utrolig smuk måde, at forklare ting på. Du har virkelig åbnet nye veje for mig. Og ikke mindst TAK,fordi du troede på mig, da jeg havde lyst til at opgive mig selv, pga skuffelse. Tak fordi du støttede mig så meget igennem det! Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har fået den ære af, at måtte/må lære af/fra dig!"
Tina
WEEKEND-WORKSHOP I CLAIRVOYANCE & AFDØDEKONTAKT
"Embrace your power-kurset var noget af det mest spirituelt-lærende og indsigts-rige, jeg hidtil har prøvet. Du formår jo altid at skabe en positiv og afslappende stemning, og du har en opløftende energi og skøn humor. Du fik meget hurtigt pillet den lille nervøsitet væk, der ofte er når helt fremmede mennesker mødes. Den guidede meditation var fantastisk, jeg nød det og har fået skabt et sted, jeg forsøger at nå hen til, når jeg selv prøver at meditere. Jeg synes det var fantastisk at hilse på min guide, utroligt simpelthen, jeg glæder mig til, jeg åbner mere og kan connecte med min guide på et højere plan. Kontakten med skytsenglen var også helt fantastisk, du guider en trygt igennem og det lykkedes mig at mærke energiskiftet. Det der gjorde størst indtryk på mig, var kontakten og det at mærke al den sorg og ensomhed, som jeg var i for år tilbage, overraskede mig at mærke igen. Jeg blev guidet rigtigt godt igennem det af dig og af din medunderviser/assistent, som tog kærligt hånd om mig. Jeg er sikker på, jeg fik forløst en stor del af sorgen, og nu ved jeg hvordan jeg kan arbejde med det en anden gang. Healingen med skytsenglen var helt utrolig, jeg følte mig tryg og som om jeg blev trøstet og derefter blive fyldt med lys, helt vidunderligt, og jeg er dig så taknemmelig for min mulighed for at få denne oplevelse og lære mig selv bedre at kende. Jeg var helt ør i hovedet da jeg gik hjem, det var godt det sluttede, mens legen var god. Alt i alt en super vidunderlig og positiv oplevelse, nogle skønne mennesker, lærerigt og passende indholdsmæssigt og tidsmæssigt."
Zoe
KURSIST PÅ EMBRACE YOUR POWER
"Jeg deltog i dette lille aftenkursus, og WOW det havde stort indhold! Vi nåede rigtig meget på kort tid. Det var nogle hyggelige, sjove, spændende og lærerige timer. Sebbastian var helt fantastisk til at forklare om den åndelige verden på en jordnær og humoristisk måde. Jeg gik derfra med opgraderet viden og mod på at søge endnu længere ind i min egen kunnen. En aften der varmt kan anbefales hvis man gerne vil afprøve sig selv og have et indblik i denne fantastiske spirituelle verden."
Kit
SPIRITUEL AFTEN - DINE CLAIRVOYANTE EVNER
"Det var en meget anderledes dag, spændende, vild, voldsom, venlig og rar - det hele blandet sammen på en helt tilpas måde. Jeg syntes at det var spændende at få hjælp til både kontakt med skytsengel og guide - healingen var intens. Effekten / healingen virkede - den fik fat i noget - ingen tvivl om det. Da jeg kom hjem, var jeg vildt træt - men kunne jo ikke sove eller slappe af grundet aftaler andetsteds. Jeg var ret pirrelig og kontant i mine svar både lørdag og søndag - familie-ballade og dumme kommentarer blev sendt retur meget hurtigt. Normalt tæller jeg til 10 (eller prøver at tælle til 10 ;-)) Der er ingen tvivl om at du med dine evner og motivation for at vise os andre en del af den åndelige verden gør en kæmpe forskel, og kurset var en genial måde at gøre det på. Det er flotte lokaler og så er du jo bare en super vært/lærer - Du sørger for at have alle med, taler levende og man er ikke i tvivl om, at man er velkommen. Så kurset var en kanon oplevelse og jeg har flere som jeg gerne vil anbefale det til. Tak for oplevelsen 🙂 "
Lotte
KURSIST PÅ EMBRACE YOUR POWER
"En lille feedback for Embrace Your Power-kurset. Jeg vil starte med at sige at wauw, der er meget indhold og spændende øvelser. Jeg fik Så meget ud af det. At jeg faktisk var fyldt op efter øvelsen med hjertet og derefter englehealing. Jeg fik influenza lign. symptomer på vej hjem i toget og lå i sengen 3 dage efterfølgende. Det var en gigantisk udrensning jeg skulle igennem. Og det har dine øvelser sat gang i. Nu har jeg det fantastisk, er helt i fred. Ingen stress. Så skide fantastisk kursus, med en vild reaktion. Tak for det"
Maria
KURSIST PÅ EMBRACE YOUR POWER

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585