Coaching

Ved coaching, arbejder vi sammen på at målrette og finde frem til, hvad der skal til, for at du kan træffe de beslutninger, der er rigtige for dig, så du kan udleve dit fulde potentiale.

Jeg vil som coach være nærværende, nysgerrig og neutral.
Jeg vil være nærværende ved at lytte til dig: Du vil have muligheden for at åbne op og fortælle om dig selv og de udfordringer, du står i.
Med min nysgerrighed vil jeg stille spørgsmål til dig, som vil have til formål at motivere dig og styrke dig i at finde svarene selv. For når alt kommer til alt, har vi for det meste, altid selv svarene. Min fornemmeste opgave er blot, at hjælpe dig med at finde disse svar.
Og uanset din situation vil jeg være neutral og blot være i samværet med dig, men samtidig vil jeg mærke efter med min trænede intuitive sans, som gør at jeg måske kan skabe større bevidsthed omkring nogle tanker, du ikke selv tidligere har tænkt.
Vi vil sammen sætte fokus på dit fulde potentiale, bevidstgøre dine styrker og motivere din målsætning.

Du kan komme med alle slags ’emner’, men jeg oplever oftest at det der fylder mest hos mine klienter er følgende temaer:

  • Familiekonflikt
  • Arbejdsmæssige udfordringer
  • Stress
  • Udfordringer i parforhold
  • Uønskede følelser eller tankemønstre
  • Manglende motivation, fx via ændringer af vaner som rygning, motion osv.
En lys klinik i rolige omgivelser

Da jeg arbejder helhedsorienteret kan du opleve, at jeg gør brug af mine mere intuitive og spirituelle evner under coachingen, i håbet om at gå lige dét skridt endnu dybere. Jeg er af den holdning, at der intet farligt, mystisk eller overnaturligt er, over intuitionen og de clairvoyante evner. Tværtimod er det sund fornuft, da vi alle er i stand til at kunne føle og fornemme, samt bruge vores intuition. Som clairvoyant bruger jeg blot mit sansefelt og udvider det, så jeg kan mærke, føle, se og høre det ikke-fysiske og bagvedliggende årsager.

Efter en endt session vil du med stor sandsynlighed gå fra min klinik med en følelse af, at du er blevet klogere på dig selv, og føler dig mere motiveret til at træffe de rette beslutninger med klarhed over, hvad næste skridt skal være.

OM COACHING

Coaching hos mig, er en coaching-form der er baseret på den intuitive indføling og klassisk NLP coaching.
Ved denne form for coaching vil jeg hjælpe dig med at finde frem til de løsninger, der er brug i forhold til den ændring, du ønsker i dit liv. Når vi ønsker at skabe en forandring i vores liv, bliver vi ofte bevidst om mentale og følelsesmæssige processer, vi ønsker at ændre, for derefter at arbejde med at finde nye løsninger.
Overordnet set er coaching en samtale med struktur, hvor jeg sætter mig ind i din tankevirksomhed og stiller udfordrende spørgsmål, der hjælper dig til at finde løsningerne selv, så du kan opnå resultater, der bygger på de målsætninger, som du selv sætter. Det sker blandt andet også ved at jeg sørger for at du forholder dig til, og tager ansvar for, dine egne tanker, ord og handlinger, da jeg tror på, at du er i stand til at skabe det liv, du ønsker, ved at være bevidst om dine tanker, ord og handlinger.
Ved klassisk NLP coaching arbejdes der med erkendelse og forandring på seks niveauer: Omgivelser, adfærd, evner og færdigheder, værdier og overbevisninger, identitet og vision/helhed.
Jeg ser derfor hele dig, og bruger derudover min indføling, for at forstå og støtte det til helhedsorienterede forandringer.
Vi som mennesker er en del andre menneskers liv – både privat og arbejdsmæssigt. Derfor arbejdes der ved NLP med at inddrage disse relationer, specielt hvis de er en del af vores udfordring eller løsning.

NLP Coaching – En pseudovidenskabelig coaching-form indenfor personlig udvikling. 
N – Neuro (Hjernen)
Din evne til at lagrer og bearbejde dine oplevelser via dine sanser; det visuelle (det du ser), det auditive (det du hører), og det kinæstetiske (det du føler), via dit nervesystem.
L – Lingvistisk (Sproget)
Din måde at opfatte verdenen på og evnen til at kommunikere, og hvordan kommunikationen og dine ord påvirker dig selv og andre.
P – Programmering (Adfærden)
Din evne til at programmere dig selv via dine indre billeder, lyde, fornemmelser til at motivere og styrke dig, eller ved at dræne og hæmme dig, da du er i stand til at programmere, og omprogrammere, dig selv.

OBS! - Som udgangspunkt skal der gerne gå 4-6 uger mellem hver session, men dette vil aftales efter behov.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585