Om Sebbastian Lorantius

Jeg er af den holdning, at der intet farligt, mystisk eller overnaturligt er, over den åndelige verden eller de clairvoyante evner. Tværtimod er det sund fornuft, da vi alle er i stand til at kunne føle og fornemme, samt bruge vores intuition.

Hvis vi giver slip på mistillid, frygt & den styrende del af ego’et kan vi opleve den åndelige verdens kærlighed og healing i kombination med deres livsbekræftende budskaber. For den åndelige verden handler om netop det: Livet.

Åndelig kontakt er en naturlighed, lige så naturligt som at trække vejret (altså at “ånde”). Som clairvoyant medie bruger jeg blot mit sansefelt, et sansefelt alle mennesker har, og udvider det, så jeg kan mærke, føle, se og høre de ikke-fysiske, og derved dem på den anden side.

Da jeg er 4-5 år gammel, ser jeg for første gang afdøde, engle og andre åndelige bevidstheder. Da jeg kan se dem fysisk bliver jeg naturligvis bange for det, og det aftager derfor stille og roligt frem til 10 års-alderen. Men så finder den åndelige verden vej til mig på en anden måde. De begynder at blive fysiske! Der bliver leget med lyset og elektronikken, hamrelyde og meget mere, altså såkaldte fysiske fænomener. Det går mig dog ikke på, jeg finder det helt naturligt. I samme alder begynder jeg tale med min familie om disse oplevelser, hvor der er lige delt åbenhed og skepsis, hvorfor jeg den dag i dag vægter sund fornuft og rationalitet højt, dog kombineret med det mere intuitive og spirituelle.

Da jeg er 14 år gammel får jeg en såkaldt “klardrøm”, som senere sker. To år senere begynder jeg på efterskole, hvor der for alvor bliver lukket op for mine evner, og jeg begynder at læse mine kammerater og efterfølgende fremmede. Sideløbende tager jeg kurser i clairvoyance og medieskab, og begynder så stille og roligt at tage klienter til clairvoyance og afdødekontakt, samt lave husrensninger. I 2012 bliver jeg 18 år gammel og tilknyttet et fællesskab med de tidligere Daniels-kirke medier, som startede et spirituelt mødested efter nedlukningen af den gamle, spiritistiske kirke på Nørrebro. Der udvikler jeg mine evner ved klarsynsdemonstrationer, og samme år påbegynder jeg en clairvoyanceuddannelse hos Lone Hertz. Året efter tager jeg mediumship-uddannelsen hos samme lærer, mens jeg begynder at tage kurser i healing. 

Siden 2013, hvor jeg var 19 år, har jeg levet af mine evner på fuld tid, hvor det siden er blevet til flere kurser indenfor medieskab, trance, healing, traumeforløsning, spirituelle børn & engle samt uddannelser indenfor hypnose, coaching og numerologi.
I 2012 og ’13 laver jeg lidt tv indenfor mit felt som medie, ligesom jeg i 2014 deltager i 3. sæson af “Fornemmelse for mord”. Samme år var jeg bestyrelsesmedlem i Clairvoyantforeningen, som jeg dog siden meldte mig ud af.
Sideløbende har jeg klienter og klarsynsdemonstrationer rundt omkring i landet. I 2016-2018 fylder to store ting i mit virke: Jeg begynder at sætte mere og mere fokus på at undervise og lære fra mig og starter derved min egen clairvoyanceuddannelse, som jeg dog holder pause med fra 2017-2019, hvor den startes op igen. I denne periode deltager jeg til gengæld i en dokumentar-serie på Kanal 4, der kaldes for “Nærkontakt”, hvor jeg sammen med to andre skønne, spirituelle mennesker rådgiver forskellige mennesker i deres liv, via afdødekontakt-sessions. 

I 2020 opstarter et nyt hold på min clairvoyance-uddannelse, som nu bliver en fast uddannelse med årligt holdstart, mens jeg gennem de sidste par år, er ved at gå i en mere terapeutisk retning, så jeg kan hjælpe det enkelte menneske på en mere helhedsorienteret måde. 2020 er ligeledes året, hvor jeg kan fejre mit 10 års “jubilæum” i forhold til at begynde på udviklingen af mine evner. Året blev dog ikke som forventet grundet COVID, men til gengæld er det året hvor jeg får sat nye ting på tegnebrættet, og gør klar til et spændende powerfuldt år 2021, hvor jeg igen har nye holdstart på min clairvoyance-uddannelse. Derudover er 2021 året hvor jeg starter mit nye spirituelle center pr. 1 maj i Hillerød, Lorantius Instituttet. 
2021 er ligeledes året hvor jeg afslutter min uddannelse hos Engleskolen, og tager en masterclass i personlighedsforstyrrelser.
Året 2022 tager form med personlige sessions, og en nystartet medieskabs-uddannelsen, hvor tidligere elever har mulighed for at starte på uddannelsen som en intensiv masterclass. Derudover er det året hvor jeg får undervisning på det spirituelle college i England, Arthur Findlay College, og offentliggøre en ny kursusrække kaldet “De spirituelle tema-dage & aftener”. 
Slutningen af 2022 er ligeledes en spændende tid. Der rykker mit spirituelle center nemlig fra Hillerød til København i de lokaler, hvor Kosmos Center (et af de ældste, spirituelle undervisningssteder i Danmark) har holdt til de sidste 30 år. Steen og Ingelise Landsy, som har Kosmos Center vil stadig have kurser mv. i lokalerne, men jeg overtager ansvaret, brug og udlejningen af lokalerne, som fremadrettet vil kendes under Lorantius Instituttet.
År 2023 starter med et brag. Reception på nye lokaler på Nørrebro og tour på skønne Bornholm med min gode ven og kollega Paloma Zendings. Det er ligeledes året hvor jeg genoptager mit spirituelle talkshow, Mellem himmel & jord, som tager på en lille Sjællands-turné. Dog ikke uden udfordringer. Gæsterne er Pusle Helmuth og Lisbet Dahl, men da sidstnævnte måtte melde sig syg med kort varsel, så måtte Pusle & jeg finde en afløsning, som sprang på ved den sidste aften: Altid underholdende Audrey Castañeda. 
Det er ligeledes et heftigt forår og sommer, da jeg har mine elever i medieskab til eksamen, starter et nyt hold op med min clairvoyance-uddannelse, samt en nystart træningscirkel. Det er også året, hvor jeg kan offentliggøre mit nye performance-kursus, som er rettet mod undervisere og foredragsholdere. Jeg selv får dog også ny viden hos den berigende Karsten Munk, hvor jeg får ny viden i klinikdrift og psykologi, ligesom jeg knokler med eksamen i anatomi & fysiologi og sygdomslære & patologi, så jeg bedre kan hjælpe mine klienter. 
Det er også “premiere”-året for mit og min kollega, Paloma Zendings’ spirituelle sommerseminar, som løber af stablen i juni og juli på Vraa Slotshotel med en flok glade og dygtige kursister. I september har jeg 10 års jubilæum med min virksomhed, og det skal naturligvis også fejres. 2023 er på alle måder et travlt, spændende og lærerigt år.

Det betyder at jeg i skrivende stund har deltaget på over 35 messer, været medie ved over 450 klarsynsdemonstrationer samt haft over 2350 klienter, været med på 6 tv-produktioner, hjulpet ved 65 husrensninger, og undervist 165 gange, deriblandt på 5 uddannelseshold, i løbet af de sidste 12 år.

Gennem årene har jeg valgt at dygtiggøre mig, da jeg tror på at vi aldrig bliver færdige med at lære, ved at blive undervist af nogle af de dygtigste indenfor clairvoyance, medieskab, trance og healing, både danske og udenlandske medier, deriblandt Lone Hertz, Marzcia Techau, Billy Cook, Gordon Smith, Simone Key, Kim Moore-Cullen & Martin Colclough. Undervisningen har været kurser, workshops og forløb forskellige steder i Danmark, samt på Arthur Findlay College i England. Derudover har jeg fået en del undervisning i og taget uddannelser indenfor hypnose-teknikker, coaching, chok/traumer-terapi, psykologi, anatomi & fysiologi, sygdomslære & patologi, klinikdrift & masterclass i personlighedsforstyrrelser.

Min uddannelsesmæssige baggrund:

2012/2013 – Clairvoyant Rådgiver-uddannelsen v/ Lone Hertz
2013/2014 – Mediumship-uddannelsen v/ Lone Hertz
2015/2016 – Numerologi-uddannelse v/ Zanne Hansen
2018 – NLP-Coach Practitioner-uddannelse v/ NLP Huset
2018 – Hypnose-uddannelse v/ Shinhypnose
2019 – Traumehealing-forløb v/ Marzcia Techau (ikke egentlig uddannelse, men et forløb)
2020/2021 – Englehealer-uddannelse v/ Engleskolen
2021 – Masterclass i personlighedsforstyrrelser v/ cand. psych. Anja Leavens
2022 – The Power of Trance v/ Simone Key, på Arthur Findlay College
2023 – Sundhed- & klientpsykologi v/ Karsten Munk Akademiet
2023 – Klinikdrift v/ Karsten Munk Akademiet
2023 – Mediumship and the Paranormal: Looking for the Evidence v/ Kim Moore-Cullen, på Arthur Findlay College
2023 – Anatomi & fysiologi v/ Karsten Munk Akademiet
2023 – Sygdomslære & patologi v/ Karsten Munk Akademiet
2023 – Demonstration and Presentation v/ Chris Drew, på Arthur Findlay College

Udover disse uddannelser har jeg taget et hav af kurser indenfor ovenstående kompetencer.
Jeg har erfaringer med klienter fra alle dele af Danmark, samt Sverige, Norge, England, Spanien, Malta & Iran.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vær den første til at få nyheder, særlige fordele og gode tips

15585